Golfin Masters tarjoaa huimaa viihdettä – kuka vie mestaruuden?

The Masters The Mastersiin
Kuva: Getty Images

Golfin Masters on vuoden ensimmäinen Major-turnaus, joten käsillä on äärimmäisen jännittävät hetket, kun maailman huiput taistelevat ikonisen kilpailun voitosta. Tarjolla on myös veikkauskisa, josta voi voittaa Takomon huippuluokan rautamailat.

Mastersilla on legendaarinen maine, joten ei ole ihme, että se on yksi arvostetuimmista kilpailuista. Tämän tapahtuman jokainen pelaaja haluaa urallaan voittaa, mutta vain harvat ja valitut siihen pystyvät. Esimerkiksi pohjoisirlantilainen Rory McIlroy ei ole vielä kertaakaan juhlinut Mastersin voittoa uransa aikana.

Viime vuonna turnauksen vei nimiinsä Jon Rahm, joka siirtyi täksi vuodeksi LIV-kiertueelle ison rahan perässä. Rahm on tänäkin vuonna yksi suurimmista voittajasuosikeista. Se suurin ennakkosuosikki on kuitenkin yhdysvaltalainen Scottie Scheffler, joka on voittanut Mastersin vuonna 2022. 27-vuotias Scheffler on maailmanlistan kärkinimi ja tasaisen varma suorittaja. Kärjessä on kuitenkin niin älyttömän kova taso, että voittajaehdokkaita on useita ja takaakin joku yllättäjä voi nousta mestariksi.

Mainos alkaa:

Luvassa on jännittävät neljä päivää, kun legendaarinen Augustan kenttä isännöi maailman kovimpia golftähtiä.