Anton Lundell tarjoili komean läpisyötön – Mason Marchment tyri paikan koomisesti

Mason Marchment Florida Panthers / Pallomeri.net

Floridan Mason Marchment pääsi läpiajoon Anton Lundellin syötöstä, mutta tuhlasi paikan näyttävästi yritettyään liian hankalaa kikkaa.

Florida Panthers voitti Montreal Canadiensin maalein 5-2, mutta vaikka voitto hoituikin melko selvästi, niin kaikki ei todellakaan onnistunut Panthersilta pelin kuluessa.

Ottelun toisessa erässä nähtiin erittäin koominen tilanne, kun Panthersin neloskenttä rakensi nopeasta pelinkäännöstä maalipaikan. Anton Lundell huomasi, että ketjukaveri Mason Marchment oli painelemassa läpiajoon.

Lundell heitti komean, joskin hieman korkean läpisyötön, jonka Marchment otti ilmasta haltuun ja polki karkuun. Marchment pääsi hyvään irtiottoon ja oli nokikkain Canadiens-veskarin kanssa.

Marchmentille kävi kuitenkin kirjaimellisesti hassusti. Hän yritti näyttävää harhautusta sujautettuaan kiekon omista längistään läpi, mutta kun tuli aika yrittää viimeistelyä, niin kiekko olikin karannut hänen lavastaan. Tämän lisäksi Marchment menetti tasapainonsa ja mäjähti päin laitaa.

Niin nolo kuin Marchmentin moka olikin, niin hän pääsi paikkaamaan sen kolmannessa erässä, kun hän iski ottelun loppulukemat Lundellin syötöstä.

Mason Marchment pääsee läpiajoon Anton Lundellin syötöstä, mutta töppää paikan koomisesti:

Katso myös: Aleksander Barkov sivalsi pienestä kulmasta – kiekko pussiin upeasta lättysyötöstä


Pelaajat:
Joukkueet: