Video: Ketterä-luotsi Maso Lehtonen väritteli huikeasti – “Kääpiö joutui vispailemaan tuolla”

Maso Lehtonen Ketterä / Pallomeri.net

Värikkäistä kommenteistaan tunnettu Imatran Ketterän valmentaja Maso Lehtonen pisti värikynän viuhumaan toisen Mestis-finaalin jälkeen.

Imatran Ketterä tasoitti Mestiksen finaalisarjan voittamalla sarjan toisen ottelun Kokkolan Hermeksen vieraana maalein 7-2. Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen on tullut tunnetuksi pistämättömästä sanavalmiudestaan ja tästä saatiin jälleen esimerkkiä ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Lehtonen pääsi värittelemään, kun selostaja Juho Kokko kysyi häneltä ensimmäisessä erässä pelin kesken jättäneen Matias Varttisen tilanteesta.

Mainos alkaa:

– Hänen tilanteensa on ihan hyvä. Lyhyt mies, pienet jalat, niin hän joutuu tikkaamaan niin hemmetisti, että hän väsähti tuossa ensimmäisessä erässä, kun on niin huonossa kunnossa. Otin hänet varmuuden vuoksi pois, kun kääpiö joutui tuolla vispailemaan, niin näin hän on sitten lauantaina taas kondiksessa, Lehtonen veisteli.

Valmentajat eivät tunnetusti pelaajien vammoja juuri kommentoi playoffien ollessa käynnissä ja kun Varttinen on läpi kauden kuulunut joukkueen ehdottomaan parhaimmistoon ja tunnetaan vahvasti luistelustaan, niin on syytä olettaa, että Lehtonen vain käytti hassuttelun paikan, kun sellainen sattui avautumaan.

Finaalisarjan kolmas ottelu pelataan Imatralla lauantaina.

Ketterä-valmentaja Maso Lehtonen värittelee Matias Varttisen sivuunjäämisestä:

Katso myös: Video: IPK:n kulttikoutsi Niko Härkönen summasi Mestis-kauden koomisesti – ”Krista Kiurun märkä päiväuni”


Joukkueet: