Latvian Martins Dzierkals pimahti ihmeellisesti – napautti mailan tupilla ruotsalaispelaajaa

Martins Dzierkals

Latvian Martins Dzierkals vaikeutti todella ikävästi joukkueensa matkaa MM-kisoissa, kun mies lensi keihästyksestä suihkuun.

Ruotsi ja Latvia iskivät yhteen torstai-iltana puolivälierissä, jossa Riikan kotiyleisö pääsi lyömään parastaan. Huumassa pelannut Latvia saikin johtomaalin, mutta Ruotsi kuittasi pelin tasoihin toisessa erässä.

Sen jälkeen Tre Kronorille tarjottiin huikeaa saumaa lisämaaleihin, kun Latvian Dzierkals hölmöili pahemman kerran. Mies painoi mailan tupillaan Ruotsin Pär Lindholmia naamaan, joten tuomaristolla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin laittaa latvialainen suihkuun. Teon järkevyyttä voi sitten jokainen miettiä, kun panoksena on paikka MM-kisojen välieriin.

Mainos alkaa:

Ruotsin ylivoima ei kuitenkaan toisen erän vajaaseen neljään minuuttiin onnistunut käyttämään mahdollisuutta hyväkseen. Näin ollen päätöserään lähdettiin tasatilanteessa 1-1.

Latvia onnistui nappaamaan lopulta uskomattoman voiton hurmoksellisen kotiyleisön edessä numeroin 3-1. Näin ollen maa etenee ensimmäistä kertaa historiassaan välieriin MM-kisoissa.

Martins Dzierkals keihästi ruotsalaista


Pelaajat: