Video: Martin Skrtel menetti tajuntansa ja nielaisi kielensä – joukkuekaveri pelasti puolustajan hengen

Martin Skrtel Slovakia jalkapallo / Pallomeri.net

Slovakian maajoukkueessa pelaava Martin Skrtel joutui hengenvaaralliseen tilanteeseen, kun puolustaja nielaisi kielensä saatuaan pallosta osuman päähänsä.

Slovakian ja Thaimaan välinen harjoitusottelu sai dramaattisen käänteen reilut 15 minuuttia ennen loppua, kun Songkrasin Chanathip potkaisema pallo kolahti suoraan Skrtelia kupoliin. Vaarattoman näköinen tilanne muuttui hetkessä hengenvaaralliseksi, kun slovakialainen tipahti nurmen pintaan tajuttomana.

Urallaan Liverpoolissakin pelannut Skrtel nielaisi oman kielensä ja tilanne heikkeni todella nopealla tahdilla. Puolustajan onneksi joukkuekaveri Onrej Duda oli täydellisesti tilanteen tasalla ja mies sai otettua kielen pois kurkusta. Dudan välitön reagointi pelasti lopulta Skrtelin hengen, sillä tilanne olisi voinut saada todella kohtalokkaat seuraukset.

Mainos alkaa

Slovakialaispuolustaja ei suostunut edes menemään vaihtoon tilanteen takia, vaan jatkoi vielä pelaamista pienten hoitotoimenpiteiden jälkeen.

Slovakia nappasi ottelusta lopulta voiton numeroin 3-2 ja juhli samalla Kings Cupin voittoa. Thaimaan ja Slovakian lisäksi turnaukseen osallistuivat Gabon ja Arabiemiraatit.

Martin Skrtel nielaisi kielensä

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen TÄSTÄ!