Video: KooKoon Martin Berger sai toilailustaan yhden ottelun pelikiellon

Martin Berger KooKoo / Pallomeri.net

KooKoon Martin Berger oli pääosissa ottelussa Tapparaa vastaan, jossa hänelle tuomittiin kaksi pelirangaistusta. Hän sai yhden ottelun pelikiellon.

KooKoo-pakki Martin Bergerin toimet ottelussa Tapparaa vastaan keräsivät suuren huomion. Kaikki alkoi, kun hän otti keskialueella kontaktin Tapparan Patrik Virtaan. Hetkeä myöhemmin Tapparan Otto Rauhala haastoi hänet tappeluun. Käsirysyn loputtua Berger näytti keskisormea katsomosta ruokottomuuksia huutaneelle yleisön edustajalle.

Itse ottelussa Berger sai pelirangaistuksen sekä tappelusta että keskisormen näytöstä. Nauhan tutkineen päävideotuomarin suosituksesta kurinpitodelegaation pöydälle menivät sekä kontakti Virtaan että keskisormen näyttö. Bergerin osuutta tappeluun ei pidetty ottelurangaistuksen arvoisena edes ensipuraisulla. Rauhalan osuus tappeluun tutkittiin, mutta delegaatio ei tuominnut Rauhalalle lisärangaistuksia.

Kurinpitodelegaatio ei päätöksensä mukaan jakanut päävideotuomarin näkemystä siitä, että kontakti Virtaan olisi ottelurangaistuksen arvoinen teko. Delegaation näkemyksen mukaan kyse oli puhtaasta vahingosta. Sen sijaan Bergerille tuomittiin yhden ottelun pelikielto.

Martin Berger sai tästä tapahtumaketjusta yhden ottelun pelikiellon:


Pelaajat:
Joukkueet: