Video: Sähkökatko aiheutti ”kaikkien aikojen cliffhangerin” Maltalla – valot sammuivat, kun Marsa-pelurin rankkari lähti matkaan

marsa pilkku / Pallomeri.net

Maltan 1. divisioonan ottelu keskeytyi, kun koko saarivaltion kattava sähkökatko sammutti valot Marsa-pelaajan oltua ampumassa rankkaria.

Kun tv-sarjan jakson päätteeksi tapahtuu juonenkäänne, jonka on määrä paljastua vasta seuraavassa jaksossa ja saada yleisön kiinnostus pysymään yllä, kutsutaan sitä ”cliffhangeriksi”.

Maltan 1. divisioonan ottelussa nähtiin jalkapallon vastine sille, paitsi ikävämpi homma on se, että ensi jaksossa ei saada vastausta mysteeriin.

Ottelussa St. Andrews-Marsa FC ehdittiin 62. minuutille, kun Marsalle tuomittiin rankkari. Ampumaan asettunut pelaaja ehti saada pallon liikkeelle. Pallo oli matkalla kohti oikeaa kulmaa, mutta St. Andrewsin maalivahti näytti olevan vedossa mukana.

Mainos alkaa

Tarinan lopun tietävät kuitenkin vain kentälläolijat, sillä ennen kuin pallo ehti maalille asti, sammuivat koko saarivaltiosta valot. Maltan koko sähköverkkoa koskenut katkos pimensi stadionin, katkaisi lähetyksen ja rampautti koko maan hetkeksi.

Virallisesti asialla ei tule olemaan mitään väliä, sillä ottelu tullaan pelaamaan myöhemmin loppuun 62. minuutista lähtien lukemista 0-2.

Marsa-pelaajan rankkari ei koskaan ehtinyt maalille asti:

Katso myös: Video: Jürgen Klopp alkoi nahistelemaan toimittajan kanssa suorassa tv-lähetyksessä