Video: MM-kisoissa hurja tilanne – Marokon pelaaja menetti tajuntansa

Marokon pelaaja menetti tajuntansa - pallomeri.net

Marokon ja Iranin välisessä MM-kisojen B-lohkon avausottelussa nähtiin toisella puoliajalla pelottavan näköinen tilanne.

Marokkolaisten Nordin Amrabat oli normaalilta näyttäneessä pallontavoittelutilanteessa yhdessä Iranin Vahid Amirin kanssa, kun miesten päät kolahtivat yhteen. Seuraus oli kuitenkin karu, kun Amrabat lysähti holtittomasti nurmen pintaan.

Paikalle saapuneet joukkuetoverit olivat tilanteen tasalla ja käänsivät tajunnan rajamailla olleen maanmiehensä oikeaoppisesti kylkiasentoon.

Mainos alkaa

Amrabat toipui iskusta hetken huilattuaan ja oli kovalla halulla menossa takaisin kentälle, mutta lääkintähenkilökunta katsoi, ettei miehestä ole enää peluriksi ja hänet korvasi kentällä oma pikkuveli, Sofyan Amrabat.

Ottelu tarjosi myös pelillisesti draamaa, sillä Iran vei ottelun nimiinsä lisäajan 1-0-osumalla, kun Marokon Aziz Bouhaddouz puski pallon omaan maaliin.

Aiemmin iltapäivällä pelatussa A-lohkon ottelussa Uruguay kaatoi Egyptin niin ikään lukemin 1-0. Perjantai-ilta tarjoilee todellisen herkkupalan, kun Portugali ja Espanja ottavat yhteen B-lohkon ottelussa. Matsi alkaa klo 21:00.

Tsekkaa myös: Jalkapallon MM-kisat 2018 – otteluohjelma & kaikkien joukkueiden kokoonpanot

Marokon Nordin Amrabat menettää tajuntansa:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (Twitter).