Marokko järjesti huiman yllätyspaukun MM-kisoissa – Espanja lähti laulukuoroon jäätävällä panenka-rankkarilla

Marokko Achraf Hakimi panenka-rankkari

Marokko jysäytti melkoisen yllätyspommin, kun Espanja kaatui rankkarikisassa. Ratkaisumaali syntyi uskomattomasti panenka-rankkarilla.

Qatarin MM-kisojen pudotuspelivaiheessa koettiin jättiyllätys, kun Marokko taisteli Espanjan kanssa pelaamansa neljännesvälieräottelun rankkarikisaan asti ja onnistui käätämään lajin jättiläisiin kuuluvan maan.

Ratkaisu tapahtui neljännellä kierroksella, kun Espanja oli sössinyt kaikki kolme ampumaansa pilkkua. Ratkaisun avaimet olivat näin Marokon Achraf Hakimilla, eikä tämä erehnyt.

Mainos alkaa:

Seurajoukkuetasolla PSG:tä edustava Hakimi iski pöytään kerrassaan jäätävän suorituksen, kun hän painoi pallon keskelle maalia löysällä chipillä. Näin hän teki ison maalin tavalla, jonka Tsekkoslovakian Antonin Panenka teki tunnetuksi, kun hän ratkaisi maalleen Euroopan mestaruuden kyseisellä kikalla vuonna 1976.

Marokko teki samalla myös MM-historiaa, sillä maa ei ole koskaan aiemmin ollut MM-tasolla kahdeksan parhaan joukossa. Tämä oli ylipäätään maan historian toinen reissu pudotuspeleihin MM-lopputurnauksessa.

Marokon Achraf Hakimi varmistaa maalleen puolivälieräpaikan ampumalla pallon pussiin panenka-pilkulla:

Katso myös: Australian vaihtopelaaja ei poistunut MM-kisoista tyhjin käsin – sai vaihdettua pelipaidan Lionel Messin kanssa


Joukkueet: ,