IS: TPS:n Markus Nurmi paineli Liigapörssin kärkipaikalle – valitsi joukkueeseen myös itsensä

Markus Nurmi TPS / Pallomeri.net

TPS-hyökkääjä Markus Nurmi aloitti liigakautensa vahvasti, mutta hän pärjäsi myös kaukalon ulkopuolella ja meni kärkeen Liigapörssissä.

Liigan kausi käynnistyi torstaina viime kevään finaaliparin Lukon ja TPS:n kohdatessa Raumalla ja TPS vei finaaliuusinnan nimiinsä maalein 5-3. Viimeisen sinetin TPS:n voitolle ampui hyökkääjä Markus Nurmi, jonka ranneveto upposi Lukko-maaliin kaksi ja puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Pelin jälkeen paljastui, että Nurmi pärjäsi erinomaisesti myös kaukalon ulkopuolella, sillä hän oli legendaarisen Liigapörssi-manageripelin kärkipaikalla. Liigapörssissä jokainen pääsee kasaamaan oman joukkueen Liigan pelaajista. Joukkue menestyy sen mukaan miten valitut pelaajat onnistuvat oikeissa liigaotteluissa. Pisteitä kertyy mm. maaleista, syötöistä, laukauksista sekä torjunnoista.

Nurmen lisäksi myös ketjukaveri Juuso Pärssinen menestyi hyvin, sillä Pärssinen oli avauspäivän jälkeen koko Liigapörssin sijalla kymmenen.

– Pärssinen sanoi heti pelin jälkeen, että tuli kovat pisteet. Se oli itse kymmenentenä ja katsoi että olen aika lähellä kärkeä. Ja kärjessähän sitten oltiin, Nurmi totesi Ilta-Sanomien haastattelussa.

Nurmi luotti Liigapörssin avauspäivänä pitkälti joukkuetovereihinsa valitsemalla joukkueeseensa Pärssisen, Mikael Pyyhtiän, Jimi Suomen ja Andrei Karejevin. Ainoa Lukko-pelaaja Nurmen joukkueessa oli puolustaja Vili Saarijärvi. Nurmi lähti kauteen selvästi kovalla itseluottamuksella, sillä hän oli valinnut myös itsensä.

– Meillä oli peli, niin heti sai hyvät pisteet ja arvonnousut kotiin. Ja täytyy itselle antaa mahdollisuus, jos ei lähde niin pitää heittää ukko katsomoon, Nurmi heitti.

Tsekkaa myös: Liigapörssi pilalle tilastojen avulla


Pelaajat:
Joukkueet: