IS: TPS:n Markus Nurmi paineli Liigapörssin kärkipaikalle – valitsi joukkueeseen myös itsensä

Markus Nurmi TPS / Pallomeri.net

TPS-hyökkääjä Markus Nurmi aloitti liigakautensa vahvasti, mutta hän pärjäsi myös kaukalon ulkopuolella ja meni kärkeen Liigapörssissä.

Liigan kausi käynnistyi torstaina viime kevään finaaliparin Lukon ja TPS:n kohdatessa Raumalla ja TPS vei finaaliuusinnan nimiinsä maalein 5-3. Viimeisen sinetin TPS:n voitolle ampui hyökkääjä Markus Nurmi, jonka ranneveto upposi Lukko-maaliin kaksi ja puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Pelin jälkeen paljastui, että Nurmi pärjäsi erinomaisesti myös kaukalon ulkopuolella, sillä hän oli legendaarisen Liigapörssi-manageripelin kärkipaikalla. Liigapörssissä jokainen pääsee kasaamaan oman joukkueen Liigan pelaajista. Joukkue menestyy sen mukaan miten valitut pelaajat onnistuvat oikeissa liigaotteluissa. Pisteitä kertyy mm. maaleista, syötöistä, laukauksista sekä torjunnoista.

Mainos alkaa:

Nurmen lisäksi myös ketjukaveri Juuso Pärssinen menestyi hyvin, sillä Pärssinen oli avauspäivän jälkeen koko Liigapörssin sijalla kymmenen.

– Pärssinen sanoi heti pelin jälkeen, että tuli kovat pisteet. Se oli itse kymmenentenä ja katsoi että olen aika lähellä kärkeä. Ja kärjessähän sitten oltiin, Nurmi totesi Ilta-Sanomien haastattelussa.

Nurmi luotti Liigapörssin avauspäivänä pitkälti joukkuetovereihinsa valitsemalla joukkueeseensa Pärssisen, Mikael Pyyhtiän, Jimi Suomen ja Andrei Karejevin. Ainoa Lukko-pelaaja Nurmen joukkueessa oli puolustaja Vili Saarijärvi. Nurmi lähti kauteen selvästi kovalla itseluottamuksella, sillä hän oli valinnut myös itsensä.

– Meillä oli peli, niin heti sai hyvät pisteet ja arvonnousut kotiin. Ja täytyy itselle antaa mahdollisuus, jos ei lähde niin pitää heittää ukko katsomoon, Nurmi heitti.

Tsekkaa myös: Liigapörssi pilalle tilastojen avulla


Pelaajat:
Joukkueet: