Video: Kylmät väreet – HJK:n Markus Halsti sai mahtavan kunnianosoituksen Malmön faneilta

Markus Halsti HJK / Pallomeri.net

HJK:n Markus Halsti sai kokea unohtumattoman hetken, kun Malmön fanit kunnioittivat häntä Mestarien liigan karsintaottelun jälkeen.

HJK:n Markus Halsti pääsi kokemaan keskiviikkoiltana jotain huikeaa ja taatusti unohtumatonta, kun hän palasi vanhalle kotistadionilleen Malmöhön HJK:n kohdatessa Malmö FF:n Mestarien liigan toisen karsintakierroksen avausosassa.

Halstia ei ottelun aikana kentällä nähty, mutta illan luulisi menevän silti arvoasteikossa varsin korkealle. Vuosina 2008-14 Malmössä pelannut Halsti näet otettiin vastaan suurena sankarina.

Malmö-kannattajat jäivät ottelun jälkeen laulamaan Halstin nimeä stadionin lehtereille. Halsti palasi kentälle kiittämään häntä upealla tavalla kunnioittaneita faneja. Eleestä selvästi otettu ja liikuttunut Halsti julkaisi tilanteesta videon omalla Twitter-tilillään.

– Se oli jo unelma, että pystyin kokemaan Malmö-stadionin viimeisen kerran pelaajana. En osannut lainkaan odottaa sitä, kuinka minua kunnioitettiin. Sanat eivät riitä kuvailemaan tunteitani, Halsti kirjoitti saatteeksi.

Itse ottelu päättyi Malmön 2-1-voittoon. Toinen osaottelu pelataan Helsingissä 27. heinäkuuta.

Markus Halsti saa huikean kunnianosoituksen Malmön faneilta:

Halsti kävi kiittämässä Malmön faneja:

Katso myös: Video: Galatasaray-pelaaja tumpeloi Mestarien liigan karsinnassa – heitti itseään pallolla takaraivoon


Joukkueet: ,