Video: Markus Granlund tylytti Spartak-veskaria – heitti kaksi jäätävää suoritusta rankkarikisaan

Markus Granlund Salavat Julaev Ufa / Pallomeri.net

Markus Granlund nousi Ufan sankariksi tiukassa Spartak-ottelussa iskemällä kaksi nöyryyttävää rankkaria vastustajan uuniin.

Salavat Julaev Ufa raapi perjantain KHL-kierroksella kotivoiton Spartakista maalein 2-1, mutta voitto irtosi vastan rankkarikisassa.

Ufalla oli jo jatkoajan lopuksi paikka kiskoa voittomaali, kun Teemu Hartikainen ja Philip Larsen karkasivat kaksistaan läpi, mutta sähelsivät huippupaikan käsittämättömällä tavalla.

Mainos alkaa:

Rankkarikisassa Ufan sankariksi nousi Markus Granlund, joka iski kiekon kahdesti reppuun ohi Spartak-vahti Julius Hudacekin. Granlundin maalit olivat paitsi komeita taidonnäytteitä, mutta myös erittäin nöyryyttäviä Hudacekille.

Ensimmäisessä maalissa Hudacek lähti todella huolimattomasti haastamaan Granlundia ja yritti tökkäistä mailallaan kiekkoa pois hänen lavastaan. Granlund kiersi Hudacekin kylmänviileästi ja puttasi kiekon tyhjiin.

Toisella kerralla Granlundilla oli käsissään ratkaisun avaimet eikä hän epäröinyt käyttää niitä. Hudacek otti tällä kertaa paljon rauhallisemmin ja tietämättään avasi Granlundille jälleen paikan yllättää hänet housut kintuissa. Nyt maalivahdin alueellaan tiukasti seissyt Hudacek joutui seuraamaan kuinka Granlund livautti kiekon jäätä pitkin hänen längistään sisään.

Markus Granlund kiertää Julius Hudacekin ja tekee ensimmäisen maalinsa:

Granlund nöyryyttää Hudacekia toistamiseen ja ratkaisee pelin:

Katso myös: Video: Ässien Sebastian Wännström pimahti typerästi – keihästi itsensä väkisin ulos pelistä


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,