Lukko antoi yllätyspotkut – Marko Virtanen sivuun, Tomi Lämsä on uusi päävalmentaja

Tomi Lämsä Lukko

Rauman Lukko jysäytti uutispommin tiedottamalla, että päävalmentaja Marko Virtanen on saanut potkut. Ruoriin astuu Tomi Lämsä.

Rauman Lukko tiedottaa, että seuran edustusjoukkueen päävalmentaja Marko Virtanen on erotettu tehtävästään kesken sopimuskauden. Hänet korvaa viimeksi Suomen U20-maajoukkuetta valmentanut Tomi Lämsä, joka pestattiin Lukon uudeksi pääkäskijäksi kaksivuotisella sopimuksella.

Uutinen on sikäli todella yllättävä, että Virtasen ehti vasta marraskuussa tehdä Lukon kanssa jatkosopimuksen.

Mainos alkaa:

– Joukkue kaipaa uutta alkua. Valmentajan vaihtoon päätyminen kesken sopimuskauden on kivuliasta. Vastuu tuloksesta on kuitenkin päävalmentajan lisäksi pelaajilla ja varsinkin urheilujohtajalla. Itse olen tehnyt omassa roolissani myös virheitä ja parempaan olisi pitänyt pystyä monessa asiassa. Iso kiitos Veltsulle minunkin puolestani hyvästä yhteistyöstä näinä vuosina, kommentoi Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt seuran tiedotteessa.

– Lukossa on tehty jo pitkään hyviä asioita: on ollut hyviä päävalmentajia ja seurajohdossa on hyviä ihmisiä, jotka ovat rakentaneet seuraa siihen suuntaan, että menestyminen on mahdollista. Ennen kaikkea haluan jatkaa tuota hyvin tehtyä työtä ja tuoda persoonaani sekä osaamistani mukaan, toteaa puolestaan Lämsä.

Ennen maajoukkuepestiään Lämsä oli viisi kautta KHL:n suurseuroihin lukeutuvan Salavat Julaev Ufan valmennusryhmässä ja kaksi viimeisintä kautta Lämsä toimi Ufan päävalmentajana. Liigassa Lämsä on ollut päävalmentajan roolissa aiemmin kausilla 2012-2014 Jokerien peräsimessä sekä kauden 2014-2015 Pelicansin penkin takana.

Tsekkaa myös: Ylen toimittaja Jussi Saarinen kuumeni hämmentävästi suorassa lähetyksessä ja tönäisi Tappara-fania


Pelaajat:
Joukkueet: