Jukurit vahvisti uuden päävalmentajansa – tuore Mestis-mestari Marko Tuomainen ottaa ohjat

Marko Tuomainen Jukurit

Jukurit vahvisti odotetun uutisen. Vastikään IPK:n Mestiksen mestariksi luotsannut Marko Tuomainen on seuran uusi päävalmentaja.

Mikkelin Jukurit julkisti perjantaina sekä uuden päävalmentajansa että myös liigajoukkueen muutenkin uusiutuneen valmennustiimin.

Uusi päävalmentaja on odotetusti IPK:n vastikään Mestiksen mestariksi luotsannut Marko Tuomainen. Tuomaisen valmennusryhmän täydentävät valmentajat Jukka Ahvenjärvi ja Jesse Welling sekä maalivahtivalmentaja Riku Helenius. Kaikkien valmentajien sopimukset kattavat kaksi seuraavaa kautta.

Mainos alkaa:

– Otan innolla uuden haasteen vastaan, ja aion anta kaikkeni organisaatiolle, että hyvä menestys sekä pelaajia kehittävä arki jatkuvat myös minun aikakaudellani. Minä odotan, että pelaajat antavat aidosti kaikkensa niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Minun vastuullani on puolestaan suunnitella ja toteuttaa toimintaa niin, että se on laadukasta ja kehittävää. Pelillisesti tykkään, että pelataan modernia yhteistyökiekkoa, joka on rohkeaa ja aktiivista. Totta kai viime kädessä myös käytössä oleva pelaajamateriaali tulee myös muokkaamaan tulevan kauden pelitapaa, Tuomainen sanoo seuran tiedotteessa.

Jukureiden kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen valottaa tiedotteessa, että yksi tärkeimmistä kriteereistä uuden päävalmentajan rekrytoinnissa oli löytää tekijä, joka sopii tyyliltään jatkamaan Olli Jokisen viitoittamaa tietä.

– Kun selvisi, että Olli ei jatka meillä, tiesimme, että haluamme ehdottomasti jatkaa samaa pelityyliä sekä arkea, joka hänen aikanaan Mikkeliin muodostui. Nyt lähdemme viemään sitä eteenpäin, ja tiedän, ja uskon, että Marko pystyy siihen uuden valmennustiimin kanssa, Hakkarainen sanoo.

– Tavoitteena on, että Jukurit jatkaa minunkin aikanani samanlaista peliä, mitä se on esittänyt viimeisten kausien aikana. Olemme keskustelleet Ollin kanssa paljon pelistä ja näemme varsinkin jääkiekon tulevaisuuden hyvin samalla tavalla. Haluan, että Jukurit on myös tulevilla kausilla aktiivinen, hyvin kommunikoiva sekä kamppailu- ja luisteluvahva joukkue. Tavoite on, että pelimme raikkaus ja vauhdikkuus myös viihdyttävät yleisöä, kommentoi puolestaan Tuomainen.

Tsekkaa myös: Pelicansin Saku Salminen istuu loppukauden katsomossa – Liiga antoi törkeästä lanauksesta neljän ottelun pelikiellon


Pelaajat:
Joukkueet: