Leijonat marssi mitalipeleihin – Marko Anttila kieltäytyi hattutempusta ja syötti avopaikasta Saku Mäenalaselle

Marko Anttila Leijonat

Leijonat pelaa jälleen MM-kisoissa mitaleista. Slovakia kaatui maalein 4-2 ja Marko Anttila nousi jälleen kerran suureksi sankariksi.

Leijonat antoi helatorstain kunniaksi Nokia Arenalle pakkautuneelle yleisölle sitä, mitä se tuli hakemaan ja paineli jälleen mitalipeleihin kaatamalla Slovakian maalein 4-2.

Leijonien kiistattomat sankarit olivat Marko Anttila, joka iski tehot 2+1 sekä Sakari Manninen, joka niittasi 3-2-voittomaalin. Anttila nousi jälleen tärkeillä hetkillä esiin ja painoi kaksi tärkeää osumaa riuhtoen Leijonat tasoihin, kun Slovakia oli mennyt avauserässä jo 2-0-johtoon.

Anttila teki itsestään epäitsekkyyden ja joukkuepelaamisen perikuvan, kun hän pääsi ketjuineen hyökkäämään tyhjää maalia vastaan ottelun loppuhetkillä. Anttilalle yritettiin pelata hattutemppua, mutta Anttila kieltäytyi kunniasta ja syötti avopaikasta vielä Saku Mäenalaselle, joka herkutteli loppulukemat tyhjiin.

Suomi kohtaa lauantaina pelattavassa välierässä USA:n. Ottelu alkaa klo 14:20.

Marko Anttila tekee ensimmäisen erän loppuun tärkeän kavennusmaalin:

Anttila tasoitti pelin toisessa erässä hienolla rannarilla:

Sakari Manninen niittasi ottelun voittomaalin kolmannessa erässä:

https://twitter.com/HockeyNewsHub/status/1529902090205679633

Anttilalle pelattiin hattutemppua, mutta joukkuepelaajan perikuva kieltäytyy kunniasta ja syöttää avopaikasta:

Katso myös: Sveitsi sai painajaismaisesti lunta tupaan – oma maali ja veskarin pieleen mennyt seikkailu näkyivät tulostaululla


Pelaajat:
Joukkueet: