Video: Marko Anttila tinttasi upean rannarin Sibirin verkkoon

Marko Anttila rannelaukaus Jokerit - pallomeri.net

Jokereiden kapteeni Marko Anttila pääsi maalin makuun torstain KHL-kierroksella, kun narripaitojen vieraaksi oli saapunut Sibir Novosibirsk.

Pelikellosta oli ehtinyt kulua noin kahdeksan minuuttia, kun Anttila sai kiekon oman siniviivan tuntumassa hakien välittömästi syöttöpaikkaa eteenpäin. Kun sellaista ei näköpiirissä ollut, mies päätti itse laittaa jalat liikkeelle.

Jokerit-kippari kuljetti kiekon Sibirin alueelle laidasta ja kiskaisi suorituksensa päätteeksi hirmurannarin takayläkulmaan ennen kuin Sibir-maalivahti Anton Krasotkin ehti lausahtaa edes k-kirjainta sanasta ”kissa”.

Mainos alkaa

Jokereiden otteet ovat viime aikoina olleet kuitenkin kokonaisuutena mollivoittoisia ja sama meno näytti jatkuvan torstai-illassakin: avauserän lopulla Alexander Sharov tasoitti, ja toisessa erässä vieraat menivät Oleg Li’n sekä Sharovin illan toisen maalin saattelemana jo kahden maalin karkumatkalle.

Kotijoukkue ei kuitenkaan ollut valmis antamaan periksi.

Erän lopulla Niklas Friman toi Jokerit jälleen maalin päähän, ja päätöserän alussa Veli-Matti Savinainen ohjasi ylivoimalla 3-3-tasoituksen. Ajassa 51:38 oli Hannes Björnisen vuoro osua ja 4-3 olivat myös ottelun loppulukemat.

Voitolla Jokerit katkaisi neljän ottelun tappioputkensa.

Marko Anttila viimeisteli ottelun avausmaalin:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: