Marko Anttila jätti jäähyväiset maajoukkueelle tunteikkaalla videolla – “Nyt oon yksi teistä”

MM-kisojen pisimmät pelaajat Marko Anttila Leijonat Suomi Leijonien / Pallomeri.net
Kuva: Getty Images

Marko Anttila antoi viimeisen vahvistuksen maajoukkueuransa päätökselle julkaisemalla koskettavan Instagram-videon aiheesta.

Leijonien pitkäaikaisen kulttihahmon ja kapteenin Marko Anttilan maajoukkueura päättyi kevään MM-kotikisoihin. Ura päättyi katkeralla tavalla, kun Leijonat tippui puolivälierissä Kanadalle. Anttilan matkalle on kuitenkin mahtunut monia suuria suuria hetkiä, sillä hän ehti nostaa MM-pokaalin kahdesti käsivarsilleen ja oli myös tärkeä hahmo, kun Suomi voitti historiallisen olympiakullan vuonna 2022.

Anttila löi viimeisen sinetin maajoukkueuralleen jättämällä tunteikkaat jäähyväiset Leijonille Instagramissa. Anttila julkaisi tilillään upean video- ja kuvakollaasin, joka sisälsi hänen maajoukkueuransa huippuhetkiä.

– Kiitollinen. Matkasta jonka sain Leijonien kanssa kulkea. Siihen mahtuu pettymyksiä, onnistumisia, iloa, naurua… oikeastaan kaikkia tunteita, mitä osaan tuntea. Tärkeimpänä siihen mahtuu järkyttävä määrä upeita ihmisiä ja ystäviä. Kiitos Leijonat mahdollisuudesta edustaa Suomea. Kiitos oma perhe mukana elämisestä. Kiitos fanit, nyt oon yksi teistä. T. Mörkö, Anttila kirjoitti.

Anttila edusti Leijonia kuusissa MM-kisoissa ja kahdesti olympialaisissa.

Marko Anttila hyvästeli maajoukkueen tunteikkaalla Instagram-päivityksellä:

Katso myös: Joakim Kemell onnistui jälleen – viimeisteli Milwaukee Admiralsin voittomaalin


Pelaajat:
Joukkueet: