Video: ”Mörkö” löi tylysti sisään alivoimalla – Marko Anttila johdatti Jokerit voittoon Barysista

Video: ”Mörkö” löi tylysti sisään alivoimalla – Marko Anttila johdatti Jokerit voittoon Barysista

Jokerit ei ole Barysia vastaan vieraissa juhlinut, mutta keskiviikkona Jokerit otti vihdoin täyden pistepotin. Marko Anttila teki voittomaalin alivoimalla.

Barys on ollut Jokereille poikkeuksellisen paha vastus kotonaan, sillä keskiviikon KHL-kierroksella Jokereille kirjattiin ensimmäinen vierasvoitto Barysista lähes kolmeen vuoteen. Edellisen kerran Kazakstanin kiekkoylpeys on nöyrtynyt narripakan edessä helmikuussa 2017.

Tälläkään kertaa voitto ei irronnut helpolla, mutta voittomaali syntyi tylyn tyylikkäästi. Suomi-kiekon ykkössankariksi keväällä noussut Marko ”Mörkö-Marko” Anttila oli tällä kertaa myös Jokereiden suuri sankari. Hän karkasi hieman kolmannen erän puolivälin jälkeen suomalaispakki Atte Ohtamaan ansiokkaasta rimpuilusta huolimatta alivoimalla karkuun ja rysäytti räväkän rannelaukauksen maalivahdin längistä pesään vieden Jokerit 3-1-johtoon.

Barys kavensi neljää minuuttia myöhemmin, mutta Anttila kruunasi upean iltansa iskemällä viimeisen sinetin tyhjiin ja samalla pelin loppulukemiksi 4-2 Jokereille.

Marko Anttila karkaa alivoimalla ja iskee voittomaalin:

Katso myös: Video: Hurja tappelu puhkesi NHL-katsomossa – Islanders-fanit mäiskivät toisiaan kunnolla

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut