STT: Palloliitto teki väliaikaisratkaisun – Markku Kanerva valmentaa Huuhkajia ainakin kesäkuun peleissä

Uefa Markku Kanerva huuhkajat em-kisat euro 2020

Markku Kanerva jatkaa Huuhkajien päävalmentajana kesäkuussa pelattavissa maaotteluissa Portugalia ja Skotlantia vastaan.

STT uutisoi, että Palloliitto on päättänyt Huuhkajien jatkavan Markku Kanervan valmennuksessa ainakin kesäkuun otteluiden yli. Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti vahvisti tiedon STT:lle.

Palloliitto ei ole vielä päättänyt, kuka toimii Huuhkajien päävalmentajana syksyllä pelattavassa Kansojen liigassa. Liiton tavoitteena on, että Kansojen liigassa ja ensi maaliskuussa alkavissa MM-karsinnoissa Suomea johtaa sama päävalmentaja.

Mainos alkaa:

Kansojen liigassa Huuhkajia valmentaa joko uusi päävalmentaja tai Kanerva, jonka päävalmentajapesti on virallisesti voimassa vuoden loppuun.

- Kaikki on mahdollista, Lahti totesi lyhyesti MTV:lle.

Päävalmentajakuvion ratkaisu venyy kesälle maaotteluiden jälkeiseen aikaan. Palloliiton seuraava hallituksen kokous on Lahden mukaan 17. kesäkuuta.

- Se on ehkä se seuraava etappi, jolloin voi olla, että asia on käsittelyssä, jos se on valmis. Jos näin ei ole, asia menee varmaan heinäkuulle, Lahti sanoi.

Palloliiton hallitus päättää päävalmentaja-asiasta Lahden esityksen pohjalta, mutta mahdollisen uuden päävalmentajan kartoitusta hoitaa Palloliitossa suurempi tiimi. Ryhmään kuuluvat muun muassa pääsihteeri Marco Casagrande ja urheilutoimenjohtaja Aki Hyryläinen.

Lahti kertoi Wales-tappion jälkeen Helsingin Sanomille, että Palloliitto on tehnyt jo pidemmän aikaa “peruskartoitusta” Huuhkajien seuraavasta päävalmentajasta.

Syyskuussa alkavassa Kansojen liigassa Suomen lohkovastustajat ovat Englanti, Kreikka ja Irlanti.

Tsekkaa myös: Romanian pääsarjassa tutkitaan täysin käsittämätöntä identiteettihuijausta – pelasiko seurassa väärä kaksoisveli?


Pelaajat:
Joukkueet: