fbpx
Koti Jalkapallo-uutiset IS: Markku Kanerva toivoo Teemu Pukin siirtymistä uusiin maisemiin – ”Teemun tulisi...

IS: Markku Kanerva toivoo Teemu Pukin siirtymistä uusiin maisemiin – ”Teemun tulisi siirtyä muualle”

Uefa Markku Kanerva huuhkajat em-kisat euro 2020

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva toivoo Ilta-Sanomien haastattelussa, että Suomen ykköskärki Teemu Pukki löytää uuden seuran kesän aikana.

Suomen A-maajoukkueen päävalmentajan Markku Kanervan mielipide on selvä, kun mieheltä kysytään kommenttia Teemu Pukin tulevaisuudesta.

– Katsoin jo silloin kesäkuussa, että Norwichin pudotessa Teemun tulisi siirtyä toisaalle. Hän on ilman muuta pääsarjatason pelaaja jokaisen Euroopan viiden suuren liigan (Englanti, Saksa, Espanja, Ranska, Italia) näkökulmasta. 11 maalia päättyneellä kaudella todistaa asian, vaikka tahti hiipuikin loppua kohti, Markku Kanerva toteaa IS:lle.

Kanervalla ei itsellään ole minkäänlaista roolia Pukin seuravalintojen suhteen, mutta tietysti A-maajoukkueen päävalmentajana mies seurailee tilannetta tarkasti.

Mainos alkaa

– Mutta maajoukkueen päävalmentajan roolissa tietysti toivon, että pelaajamme pelaavat mahdollisimman kovien sarjojen mahdollisimman kovissa seuroissa ja ovat mahdollisimman hyvävireisiä ja terveitä. Se on maajoukkueelle hyväksi, Suomen päävalmentaja jatkaa Ilta-Sanomille.

Jalkapallon EM-kisat 2021 lähestyvät kovaa vauhtia, vaikka vielä aikaa onkin. Se on kuitenkin varmaa, että Pukin vire täytyy olla paras mahdollinen, kun odotettu hetki koittaa. Näin ollen on toivottavaa, että suomalaiskärki pelaa mahdollisimman kovia pelejä koko tulevan kauden.


Pelaajat:
Joukkueet: