Video: Aivan posketon tuurilyönti – onnetar hymyili Mark Williamsille leveästi World Grand Prix’ssä

Mark Williamsille / Pallomeri.net

Snookerin World Grand Prix’n ottelussa nähtiin uskomaton hetki, kun Mark Williamsille osui kohdalle todellinen onnenkantamoinen.

Snookerin World Grand Prix’n ottelussa tähtipelaaja Mark Williamsin ja Jack Lisowskin välillä nähtiin todella hämmästyttävä hetki, kun Williams sai osakseen melkoisen onnenpotkun.

Tämä erikoinen käänne nähtiin viidennessä erässä, kun Williams yritti tuikata sinisen pallon keskipussiin. Williamsin lyönti meni päivänselvästi ohi ja lähti kovalla vauhdilla kohti pöydän päätyä.

Lopulta sininen ja musta pallo lähtivät matkaamaan kohti toista kulmapussia. Molemmat näyttivät jäävän lähelle pussin suuta, mutta matkassa oli vielä yksi mutka. Musta kimmahti laidan kautta sen verran siniseen, että sininen jatkoikin täysin todennäköisyyksien vastaisesta kulmapussiin.

Williamsille kirjattiin viisi pistettä ja breikki jatkui. Williams itse vaikutti olevan kaikkein hämmästynein lyöntinsä tuloksista. Itse pelin voittamiseen asti Williamsin onni ei riittänyt, sillä Lisowski nappasi lopulta voiton erin 4-3.

Onnetar hymyili leveästi Mark Williamsille World Grand Prix’n ottelussa:

Katso myös: Video: Todella törkeä temppu UFC:ssä – Priscila Cachoeira tunki peukaloa vastustajan silmään


Pelaajat: