Ampiainen varasti show’n Mastersissa – Mark Williams joutui tekemään melkoisia kevätjuhlaliikkeitä

Mark Williams Masters 2023

Ampiainen hyökkäsi Masters-ottelun tuoksinassa pöydän ympäristöön ja Mark Williams joutui käymään kaksintaistelua hyönteisen kanssa.

Snookerlegenda Mark Williams joutui hieman yllättävään tilanteeseen kesken Mastersin avauskierroksen ottelunsa, kun pöydän luokse ilmaantui toinen vastustaja. Varsin ärhäkkä ampiainen näet lenteli pelipaikoille ja varasti show’n totaalisesti.

Ottelu jouduttiin pistämään hetkeksi tauolle, sillä ampiainen oli päättänyt käydä Williamsin kimppuun ja oli selvästi voitto mielessään. Williams joutuikin suorittamaan melkoisia kevätjuhlaliikkeitä väistellessään sitkeää hyönteistä. Hetken kamppailtuaan Williams yritti jopa potkaista pörriäistä, mutta tv-kuvien perusteella on hankala sanoa saiko Williams minkäänlaista osumaa.

Lopulta ampiainen laajensi hyökkäystään ja kävi Williamsin lisäksi myös tuomarin ja tv-kuvaajankin kimppuun. Lopulta ampiainen kuitenkin joutui hyväksymään suunnitelmansa mahdottomuuden ja väsyi sen verran, että kaikkensa antanut hyönteinen saatiin häädettyä areenalta.

Williams voitti vastustajansa David Gilbertin selvästi lukemin 6-2 ja kohtaa puolivälierässä toisen ehdottoman lajilegendan, kun vastaan asettuu Ronnie O’Sullivan.

Mark Williams joutui kaksintaisteluun sekä vastustajansa että ampiaisen kanssa:

Tsekkaa myös: TPS hyllytti viisi pelaajaa kokoonpanosta – Yle: Syynä kostea illanvietto Vaasassa


Pelaajat: