Video: Snookerin MM-kisoissa uskomatonta urheiluhenkeä – Mark Williams ilmoitti tuomarille virheestään

Mark Williams snooker MM-kisat / Pallomeri.net

Snookerin MM-kisoissa nähtiin tiistaina suorastaan upeaa urheiluhenkeä, kun Mark Williams ilmoitti itse tuomarille tehneensä virheen.

Mark Williams kohtasi MM-puolivälierässä Ronnie O’Sullivanin. Kahden legenda välisestä taistosta tuli odotetun jännittävä ja mielenkiintoinen, mistä ei käänteitä puuttunut.

Lopulta huikean alun saanut Williams joutui nöyrtymään, kun O’Sullivan puristi väkisin rinnalle ja ohi. The Rocket selvittikin tiensä välieriin 13-10-voitolla. Parhaimmillaan Williams oli jo 8-4-johdossa, joten O’Sullivan esitteli huiman nousun voittoon.

Ottelun upein hetki nähtiin pelin viimeiseksi jääneessä 23. freimissä. Williams pääsi pöydälle yhdeksän pisteen johtoasemassa, kun pöydällä oli jäljellä enää yksi punainen.

Williams keskeytti kuitenkin lyöntinsä kesken valmistautumisen ja ilmoitti tuomarille tehneensä virheen osuessaan kepillä keltaiseen. Tämän johdosta O’Sullivanille annettiin neljä pistettä, minkä lisäksi myös lyöntivuoro vaihtui.

Vaikka tuo itsessään ei ratkaissut lopulta ottelun voittajaa, niin Williamsilta oli todella kunnioitettava suoritus pysyä suoraselkäisenä MM-kisojen puolivälierässä tilanteessa, jossa miehen olisi voitettava kolme freimiä putkeen.

Välieriin edennyt O’Sullivan kohtaa seuraavaksi Mark Selbyn. Ottelun ensimmäinen sessio käynnistyy keskiviikkona klo 21:00.

Snookerin MM-kisoissa nähtiin mieletöntä urheiluhenkeä

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Lisää snooker-uutisia pääset lukemaan Finnsnooker.com -sivustolta!


Pelaajat: ,