Oululaisyleisölle tarjoiltiin huikea näytös – Mark Williams takoi maksimibreikin

Mark Williams maksimibreikki Oulu

Oulussa pelatun snookerin näytösottelun yleisö pääsi todistamaan jotain hyvin upeaa, kun Mark Williams painoi maksimibreikin.

Oululaisyleisö sai rahoilleen vastinetta tiistaina, kun loppuunmyydyssä Ouluhallissa pelattiin näytösottelu entisten snookerin maailmanmestareiden Mark Selbyn ja Mark Williamsin välillä.

Yleisölle tarjoiltiin parasta snookeria, sillä Selby ja Williams lätkivät useita sadan pisteen breikkejä. Illan ehdoton kruunu oli kuitenkin Williamsin tekemä maksimibreikki, joka sai ansaitusti raikuvat aplodit Ouluhallin yleisöltä. Vaikka kyseessä olikin “vain” näytösottelu, niin maksimibreikki on silti aina todella kova suoritus.

Lopulta Selby ja Williams väänsivät aina katkaisufreimiin asti edenneen taiston, joka ratkesi lopulta Selbyn hyväksi erin 6-5.

Selby ja Williams pelaavat Suomessa myös keskiviikkona, mutta tällä kertaa näyttämönä on Tampere-talo. Matsi käynnistyy klo 19:00 ja se pelataan tiistain tapaan paras 11:stä -systeemillä, eli otteluvoittoon vaaditaan kuusi erävoittoa.

Mark Williams iskee maksimibreikin Oulussa:

Katso myös: Bowlsin MM-kisoissa koettiin äänekäs yllätys – ämyreistä alkoi raikua reippaita seksiääniä kesken pelin


Pelaajat: