Video: Mark Scheifele loukkaantui häijysti – “Se oli saastainen potku”

Winnipeg Jets Mark Scheifele

Winnipeg Jets sai pudotuspeleille pahimman mahdollisen startin, sillä tuloksena oli 4-1-tappio Calgary Flamesille. Kaiken lisäksi sekä Patrik Laine että Mark Scheifele loukkaantuivat ottelussa.

Tappion lisäksi huonoja uutisia sateli, sillä joukkueen suurimpiin tähtiin lukeutuva Mark Scheifele loukkasi pahan näköisesti jalkansa Calgaryn Matthew Tkachukin taklauksessa. Scheifele talutettiin koppiin ja ainakin ensimmäiset reaktiot olivat sen mukaiset, että jotakin meni rikki.

Tkachuk joutui Winnipegin leirissä kovan kritiikin alle ja varsinkin päävalmentaja Paul Maurice kävi todella kuumana ottelun jälkeen.

– Se oli tahallinen teko. Se oli saastainen, likainen potku takaapäin Scheifelen jalkaan. Se olisi voinut päättää hänen uransa, Maurice jyrähti.

Scheifelen loukkaantuminen olisi karmaiseva isku Winnipeg Jetsille, joka operoi muutenkin kapealla materiaalilla. Kaiken lisäksi tällä kierroksella pelataan vielä paras 5:stä -systeemillä, joten Calgary on enää kahden voiton päässä jatkopaikasta.

Jetsille tuli vieläpä lisää lunta tupaan päätöserässä, kun myös Patrik Laine joutui jättämään kaukalon käsivamman seurauksena.

Lue myös: Video: Montreal yllätti Pittsburghin – Jesperi Kotkaniemi osui varsin onnekkaasti!

Mark Scheifele loukkaantui häijyllä tavalla

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!


Pelaajat:
Joukkueet: