Täysin hävytön rankkari – varaamaton NCAA-peluri Mark Estapa säväytti Vegas Golden Knightsin junnuleirillä

Mark Estapa Vegas

20-vuotias Mark Estapa yrittää tehdä vaikutusta Vegas-pomoihin seuran junnuleirillä ja otti askeleen tätä kohti upealla rankkarillaan.

Näin heinäkuussa NHL-seurat järjestävät ensimmäisen harjoitusleirinsä, eli nuorille lupauksille suunnatun development campin, joissa mukana näyttöjä antamassa on myös varaamattomia pelaajia.

Yksi tällainen esimerkki on 20-vuotias yliopistosarja NCAA:ssa pelaava Mark Estapa, joka sai kutsun osallistua Vegas Golden Knightsin junnuleirille.

Jos Golden Knightsin Twitter-tilillään julkaisema video on mikään indikaattori, niin Estapa on tekemässä hyvää vaikutusta seuran sikariportaaseen. Videolla Estapa nimittäin upottaa leirin sisäisen harjoitusottelun rankkarikisassa aivan hävyttömän maalin.

Estapa sujautti kiekon vauhdissa jalkojensa välistä läpi, mutta siinä missä yleensä pelaaja nostaa kiekon jalkojensa välistä ylähyllylle, vei Estapa kikan vielä pidemmälle ja veikin kiekon takaisin jalkojensa etupuolelle. Tämän jälkeen Estapa nosti kiekon tyylikkäästi rystyltä sisään ohi hölmistyneen veskarin.

Varaamaton NCAA-pelaaja Mark Estapa upotti hävyttömän rankkarin Vegasin junnuleirillä:

Tsekkaa myös: Kevin Lankinen jatkaa NHL:ssä – teki sopimuksen Nashville Predatorsin kanssa


Joukkueet: