Täysin uskomaton taistelu lukiopelissä – Marionin koppari Griffin Bruns juoksi lyöjän kiinni ja poltti hänet kotipesään

Griffin Bruns Marion Local

Jos etsitään todellista taistelun ilmentymää baseball-kentiltä, niin Marion Localin Griffin Bruns täyttää ehdottomasti määritelmän.

Yhdysvaltojen Ohion osavaltiossa pelatussa lukioiden välisen sarjan baseball-ottelussa nähtiin jotain aivan uskomatonta, kun Marion Localin Griffin Brunsilta päästiin todistamaan täysin poikkeuksellinen loppuun asti pelaaminen.

Lyöntivuorossa ollut Fort Recoveryn Caden Grisez löi pallon takakentän puolelle ja Marion Localin pelaajilla oli vaikeuksia saada palloa haltuun. Grisez huomasi tämän ja jatkoi matkaa kakkospesältä suoraan kohti kolmosta. Pallo päätyi tällä välin Brunsille, joka yritti polttaa Griseziä kolmoselle, mutta ketään ei ollut pesällä ja paikkaamaan juossut siepparikin oli myöhässä.

Mainos alkaa:

Näin Grisez juoksi kotipesää kohti ja kaikki näytti siltä, että hän tekee luvattoman helposti kunnarin. Brunsilla ei kuitenkaan ollut minkäänlaista aikomusta jättää tilannetta kesken. Hän jatkoi juoksuaan, taisteli loppuun asti ja sai Grisezin viime hetkellä kiinni. Hän onnistui koskettamaan Griseziä pallolla juuri ennen kuin tämä ehti koskettaa kotipesää, joten tuomari tuomitsi palon kruunaten Brunsin kerrassaan upean suorituksen.

Bruns myös mainiosti ilmensi usein pallopeleissä kuultua asennoitumista siitä, että tulostaulun tilanteella ei ole mitään merkitystä ennen kuin peli päättyy. Marion Local oli kuitenkin jo melko epätoivoisessa tilanteessa ollen tappiolla 11-3, mutta Bruns antoi siitä huolimatta esimerkillisesti aivan kaikkensa. Ottelu myös lopulta päättyi samoin lukemin Fort Recoveryn hyväksi.

Koppari Griffin Bruns juoksee lyöjän kiinni valtavalta takamatkalta ja polttaa tämän kotipesään:

Katso myös: Koominen ja kivulias kohellus UFL:ssä – Houstonin Justin Hall yritti hypätä pakin, mutta jäi pahasti nalkkiin