Video: Slovakian Mario Grman antoi järjettömän hasardisyötön – Tshekki herkutteli upean maalin

Mario Grman Slovakia / Pallomeri.net

Tshekki jyräsi totaalisesti Slovakian yli ja teki sen paikoin jopa Slovakian avustuksella. Yhden maaleista lahjoitti Slovakian Mario Grman.

Tshekki tyrmäsi Slovakian lohkovaiheen päätöskierroksen pelissä maalein 7-3 ja varmisti A-lohkon kolmannen sijan, mikä tarkoittaa sitä, että Tshekki kohtaa Suomen torstaina pelattavassa puolivälierässä.

Slovakia ei lopulta voinut isoveljelleen yhtään mitään ja slovakkien korttitalo lähti sortumaan jo avauserässä viimeistään Tshekin 2-0-maalin jälkeen.

Tästä takaiskusta Slovakia voi lopulta syyttää vain itseään, sillä puolustaja Mario Grman olisi ansainnut tililleen syöttöpisteen maalin alustuksesta.

Slovakia yritti avata peliä omalla alueellaan, kun paineistus aiheutti Grmanille täydellisen jäätymisen ja hän heitti kaukalon kulmasta sokkona rystysuupaisun suoraan oman maalin eteen.

Paikalla ei ollut omia, mutta Tshekin Filip Zadina ja Michael Spacek kylläkin ja he kiittivät tarjoilusta näytöstyyliin. Zadina tarjoili ja Spacek niittasi kiekon tyhjään pönttöön. Slovakia ei missään kohtaa enää lähemmäksi päässyt ja näin slovakit valahtivat neljännelle sijalle. Puolivälierässä Slovakia saa vastaansa saa B-lohkon voittaneen USA:n.

Slovakian Mario Grman jäätyy ja antaa järkyttävän hukkapalan oman maalin eteen:

https://twitter.com/IIHFHockey/status/1399724144481157135

Katso myös: Video: Täysin älytön torjunta – Italian veskari viivytti USA:n maalihanojen aukeamista maagisella venytyksellä


Joukkueet: