Video: Mario Balotelli ei saanut osallistua harjoituksiin – Brescia aikoo purkaa sopimuksen

Mario Balotelli / Pallomeri.net

Bresciassa pelaava Mario Balotelli on jälleen ajatunut riitoihin seuransa kanssa. Viimeisin käänne nähtiin, kun Balotellia ei päästetty harjoituksiin.

Jalkapallon todellinen kauhukakara Mario Balotelli on jälleen hankkiutunut tukkanuottaisille edustamansa seuran johdon kanssa. Kyseessä ei ole mikä tahansa seura, sillä Brescia on Balotellin kotiseura.

Lehtitietojen mukaan Balotelli ajautui riitaan Brescian presidentin Massimo Cellinon kanssa, kun hän ei saapunut harjoituksiin Italian koronavirustoimien hellitettyä. Tiettävästi hän jätti saapumatta harjoituksiin useampana päivänä.

Mainos alkaa:

Balotellille tarjottiin yhteisymmärrykseen perustuvaa sopimuksen purkua, mutta hän ei siihen suostunut. Niinpä Brescia lähetti hänen asianajajalleen kirjeen, jossa seura kertoi, että Balotellin sopimus puretaan.

– Minä ajattelin aina, että Balotelli tuntisi olonsa kotoisaksi kotikaupunkinsa seurassa, mutta olin väärässä. Mario elää omien sääntöjensä mukaan. Jos häntä käskee tekemään jotain, hän tekee juuri päinvastoin, kommentoi Cellino italialaismedioille.

Viimeisin käänne tarinaan saatiin, kun Balotellia ei päästetty Brescian harjoituskeskukseen. Tilanteesta kuvatulla videolla näkyy miten Balotelli pysäytetään portilla ja käännytetään pois.

Balotellin paikalliselle median antaman kommentin mukaan käännytyksen takana oli Brescian halu saada hänet näyttämään epäammattimaiselta.

– Nyt he sanovat, että en halua harjoitella, Balotelli tuhahti.

Balotellilla oli mediatietojen mukaan lääkärintodistus, ettei hän pysty ottamaan osaa harjoituksiin. Hän oli edeltävänä iltana lähettänyt seuralle uuden todistuksen, joka antoi luvan treenaamiseen.

Asiakirja saapui kuitenkin niin myöhään. ettei Brescian toimistolla ehditty reagoimaan asiaan ennen tiistain harjoituksia. Mikäli Balotelli olisi silti liittynyt joukkuekavereidensa mukaan ja loukkaantunut, vakuutus ei olisi korvannut seurauksia.

Mario Balotelli käännytettiin Brescian harjoituskeskuksen portilta:

 

View this post on Instagram

 

WOW…Balotelli showed up to train with Brescia today but they didn’t allow him to enter…😳 ( 🎥 TW/zanellidav)

A post shared by Italian Football TV (IFTV) (@italianfootballtv) on

Lue myös: Analyysi kertoo tylyä faktaa: Valioliiga-seurat tekevät megaluokan tappioita – ja korona-aika on vain viimeisin lisä


Pelaajat:
Joukkueet: