Hämmästyttävä torjunta – Ilveksen Marek Langhamer kompuroi näyttävästi, mutta pelasti silti huippupaikan

Marek Langhamer Ilves / Pallomeri.net

Ilveksen Marek Langhamer suoritti kiistatta yhden Liiga-kauden hämmentävimmistä torjunnoista kompuroiduttuaan juuri ennen pelastusta.

Kalpa voitti Ilveksen torstain liigakierroksella jännittävien vaiheiden jälkeen rankkareilla maalein 4-3, mutta oli aivan hilkulla, ettei KalPa nipistänyt voittoa jo jatkoajalla.

Jatkoajan viimeisellä minuutilla Juuso Könönen näet loi hyvällä haastolla itselleen hyvän tekopaikan päästyään nokikkain Ilves-vahti Marek Langhamerin kanssa.

Näytti jo hetken siltä, että Könönen pussittaa voittomaalin helposti, sillä Langhamer kompuroi pahasti ja lensi pitkälleen juuri ennen kuin Könönen pääsi ajamaan maalille.

Könönen luuli, että saisi ujutettua kiekon vain ohi jäässä maanneen Langhamerin, mutta Langhamer ei luovuttanut. Hän pelasi loppuun asti kurottaen vielä kättään ja torjui kuin torjuikin Könösen uiton.

Ilveksen kenttäpelaajien häirinnällä saattoi olla sen verran vaikutusta, että Könösen yritys jäi hieman heppoisemmaksi, kuin Könönen oli aikonut, hän antoi itselleen varmasti jonkin verran raippaa tilanteen jälkeen, sillä erinomainen paikka jäi käyttämättä.

Könönen paikkasi erheensä kuitenkin parhaalla mahdollisella tavalla ja upotti pelin ratkaisseen rankkarin Langhamerin selän taakse.

Ilveksen Marek Langhamer pelastaa huippupaikan, vaikka kompuroi näyttävästi juuri ennen:

Katso myös: Upea viimeistely maalin kulmalta – Vancouverin Tyler Motte nosti kiekon jalkojensa välistä yläpeltiin


Joukkueet: