Aivan uskomaton esityö – Memphisin Marcus Smart taisteli loppuun asti ja syötti korin huikeasti kentän pinnasta

Marcus Smart Memphis Grizzlies

NBA:ssa nähtiin huikaiseva taidonnäyte, kun Memphis Grizzliesin Marcus Smart taisteli loppuun asti ja syötti korin kentän pinnasta.

Los Angeles Clippers joutui antautumaan myöhään sunnuntaina Suomen aikaa pelatulla NBA-kierroksella Memphis Grizzliesille pistein 101-105 ja ottelun lopullinen käännekohta nähtiin vasta aivan viimeisellä minuutilla.

Kuten lopputuloskin kertoo, oli peli pienestä kiinni ja lopulta yksi upea yksilösuoritus riitti kääntämään pelin Grizzliesille. Tällä kertaa kyseinen yksilösuoritus oli upea osoitus periksiantamattomuudesta, joukkueelle pelaamisesta sekä tietenkin myös taidosta.

Tämä tapahtui, kun pallo oli Grizzliesin Marcus Smartilla. Hän yritti päästä ohi Clippersin Kawhi Leonardista ja pääsikin, mutta menetti samalla sekä pallon hallinnan että tasapainonsa. Smart kuitenkin pelasi loppuun asti ja lähti heti kurottamaan pallon perään.

Hän sai vatsallaan kentän pinnassa ollessaan pelattua pallon itselleen ja heti perään hän vippasi pallon taitavasti David Roddylle, joka pääsi näin ajamaan korille ja upottamaan pallon sukkaan.

Tähän asti peli eteni tasatahtiin, mutta Roddyn korilla Grizzlies meni kolmen pisteen johtoon, eikä päästänyt Clippersiä enää lähellekään tasoitusta.

Memphis Grizzliesin Marcus Smart sukeltaa pallon perään ja tekee huikean esityön:

Katso myös: Lauri Markkanen esitteli futistaitojaan – pallo pysyi komeasti ilmassa joukkuekaverin kanssa


Joukkueet: