Video: Marcus Forss osui kahdesti – ohitti Teemu Pukin maalipörssissä

Marcus Forss
Kuva: Getty Images

Brentfordin suomalaishyökkääjä Marcus Forss oli todellisella pelipäällä lauantaina, kun nuorukainen osui kahdesti Englannin Championshipissa.

Forss on ollut yksi Suomen puhutuimmista jalkapalloilijoista syksyn ajan, sillä vasta 21-vuotias hyökkääjä on tekemässä lopullista läpimurtoa Brentfordissa.

Tästä saatiin yksi osoitus lauantaina, kun Brentford matkusti Stoken vieraaksi. Vaihdosta aloittanut Forss päästettiin irti 64. minuutilla. Tätä ei tarvinnut katua, sillä vain hetkeä myöhemmin kärki iski 3-1-kavennuksen.

Maalit eivät suinkaan jääneet tähän, vaan lisäajalla Forss onnistui toistamiseen ja nosti Brentfordin jo maalin päähän. Hattutemppua ei kuitenkaan enää nähty, joten Stoke vei kolme pistettä 3-2-voitolla.

Forss on osunut nyt Championshipin puolella kolmesti, mikä on yhden pykälän enemmän kuin Norwichin Teemu Pukki. Suomalaisnuorukainen on kuitenkin osunut kahdesti myös Englannin liigacupin puolella, joten näytöt alkavat olla sitä luokkaa, että pikku hiljaa sopii odottaa myös avauskokoonpanon paikkaa.

Myös Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva seuraa varmasti tiiviisti nuorukaisen otteita, sillä Forss on varmasti mukana siinä ryhmässä, joille jalkapallon EM-kisat saattavat muuttua realistisiksi.

Katso myös: Teemu Pukki osui taidokkaasti Wycombea vastaan

Marcus Forss osui kahdesti Stoken verkkoon

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: