Video: Marcus Forss jatkaa tykkivirettään Championshipissä – napakka laaki takakulmaan

Marcus Forss Brentford / Pallomeri.net

Brentfordin Marcus Forss jatkoi vahvaa virettään Championshipissä pamauttamalla voittomaalin päästyään ensimmäistä kertaa avaukseen.

Brentfordin suomalaishyökkääjä Marcus Forss onnistui maalinteossa tiistaina Championshipissä, kun Brentford kaatoi Rotherhamin vieraissa maalein 2-0. Forss teki ottelun avausmaalin, eli hänen osumansa jäi näin myös ottelun voittomaaliksi.

Forss teki maalinsa 57. minuutilla ykköstykki Ivan Toneyn syötöstä. Maali oli Forssille kauden viides. Lisäksi Toney onnistui vielä rangaistuspotkulta 82. minuutilla.

Forss oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella avauskokoonpanossa. Brentford on pääosin luottanut Toneyyn, mutta tällä kertaa Toney ja Forss olivat kentällä heti avauksesta samaan aikaan.

– Olen todella iloinen. Tärkeintä oli tietysti kolme pistettä. Ensimmäinen peli avauksessa oli tietysti massiivinen asia ja halusin tarttua siihen mahdollisuuteen. Uskon, että onnistuin siinä, Forss kertoi ottelun jälkeen Sky Sportsin haastattelussa.

Marcus Forss niittaa kauden viidennen maalinsa Brentfordille:

Katso myös: Video: Helmarit kaatoi Skotlannin Hollywood-tyyliin – Amanda Rantanen pääsi 95. minuutilla läpiajoon ja viimeisteli naamallaan


Pelaajat:
Joukkueet: