Marcus Folignolta hölmö höntyily – jysäytti kovan polvitaklauksen Radek Faksaan ja sai ulosajon

Marcus Foligno Radek Faksa NHL - Pallomeri.net

Dallas Starsin ja Minnesota Wildin välinen ottelu oli tuskin ehtinyt kunnolla käynnistyäkään, kun se oli Marcus Folignon osalta jo ohi.

Peli oli vanhentunut pari minuuttia, kun Starsin Radek Faksa koitti saada korkeaa kiekkoa haltuunsa, eikä lainkaan huomannut vastaan puksuttelevaa Wildin Marcus Folignoa.

Foligno yritti ajaa Faksan niin sanotusti kylmäksi, mutta epäonnistui tässä pahemman kerran ja tuli taklanneeksi tätä suoraan polveen.

Mainos alkaa:

Tuomaristo teki tilanteessa ainoan oikean ratkaisun ja passitti Folignon suihkun puolelle. Faksa säästyi vaarallisen oloisessa tilanteessa vakavammalta loukkaantumiselta ja hänet nähtiin takaisin askissa jo avauserässä.

Dallas iski seuranneen viiden minuutin ylivoiman aikana kiekon kertaalleen Wildin maaliin, ja loppulukemat puolestaan kirjattiin 4-0. Stars johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 3-2.

Ottelun tehokkain oli hirmuvireessä paineleva Roope Hintz, joka merkkautti kolme syöttöpistettä ja siirtyi samalla pudotuspelien pistepörssin kärkipaikalle. Suomalaishyökkääjä on mättänyt viiteen otteluun tehot 4+7=11.

Tsekkaa myös: Kiekko napsahti suoraan Sebastian Ahon suuhun – Brock Nelson iski pelivälineen ilmasta maaliin

Marcus Foligno taklasi itsensä suihkuun jo ensiminuuteilla:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin Twitterissä.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,