Video: Brad Marchandilta maaginen esityö – David Pastrnak sai viimeistellä käytännössä tyhjiin

Brad Marchand David Pastrnak - pallomeri.net

David Pastrnak oli keskiviikkoillan juhlittu sankari Bostonissa, kun mies viimeisteli hattutempun Bruinsin kaataessa Montreal Canadiensin lukemin 4-1.

Ensimmäinen kolmesta maalista syntyi, kun avauserää oli takana seitsemisen minuuttia. Brad Marchand pääsi Canadiensin huolimattoman pelaamisen ansiosta syötönkatkoon keskialueella ja hän lähti rynnistämään kohti hyökkäyspäätä.

Marchand imi kolme Canadiens-peluria itseensä, heitti kiekkoa omista haaroistaan, ja siirsi sen lopulta Pastrnakille, joka sai iskeä limpun takatolpalta käytännössä tyhjiin.

Mainos alkaa

Toinen osuma syntyi toisessa erässä, kun Pastrnak pääsi ylivoimahyökkäyksen päätteeksi iskemään 2-0-osuman. Hattutemppu sinetöityi vielä saman erän loppupuoliskolla, kun kiekko pomppi ylivoimalla hieman onnekaastikin vierailijoiden maaliin.

Tshekkihyökkääjä löytyy NHL:n pistepörssin kolmannelta sijalta – tasapisteissä kakkosena olevan Connor McDavidin kanssa – viimeisteltyään 58 otteluun yhteensä 81 tehopistettä (41+40). Pörssin kärkinimenä hurjastelee Leon Draisaitl, joka on tehtaillut 56 otteluun pisteet 32+57=89.

Lue myös: Blues antoi lisätietoa dramaattisesta tapauksesta – Jay Bouwmeesterin sydän pysähtyi vaihtopenkillä

Tähän tapaan David Pastrnak avasi maalinteon Brad Marchandin esityöstä:

(Hidastuksesta näkee parhaiten, millä taidolla Marchand veivasi Canadiens-pelureita kahville pienessä tilassa.)

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubesta.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,