Video: Brad Marchandilta maaginen esityö – David Pastrnak sai viimeistellä käytännössä tyhjiin

Brad Marchand David Pastrnak - pallomeri.net

David Pastrnak oli keskiviikkoillan juhlittu sankari Bostonissa, kun mies viimeisteli hattutempun Bruinsin kaataessa Montreal Canadiensin lukemin 4-1.

Ensimmäinen kolmesta maalista syntyi, kun avauserää oli takana seitsemisen minuuttia. Brad Marchand pääsi Canadiensin huolimattoman pelaamisen ansiosta syötönkatkoon keskialueella ja hän lähti rynnistämään kohti hyökkäyspäätä.

Marchand imi kolme Canadiens-peluria itseensä, heitti kiekkoa omista haaroistaan, ja siirsi sen lopulta Pastrnakille, joka sai iskeä limpun takatolpalta käytännössä tyhjiin.

Toinen osuma syntyi toisessa erässä, kun Pastrnak pääsi ylivoimahyökkäyksen päätteeksi iskemään 2-0-osuman. Hattutemppu sinetöityi vielä saman erän loppupuoliskolla, kun kiekko pomppi ylivoimalla hieman onnekaastikin vierailijoiden maaliin.

Tshekkihyökkääjä löytyy NHL:n pistepörssin kolmannelta sijalta – tasapisteissä kakkosena olevan Connor McDavidin kanssa – viimeisteltyään 58 otteluun yhteensä 81 tehopistettä (41+40). Pörssin kärkinimenä hurjastelee Leon Draisaitl, joka on tehtaillut 56 otteluun pisteet 32+57=89.

Lue myös: Blues antoi lisätietoa dramaattisesta tapauksesta – Jay Bouwmeesterin sydän pysähtyi vaihtopenkillä

Tähän tapaan David Pastrnak avasi maalinteon Brad Marchandin esityöstä:

(Hidastuksesta näkee parhaiten, millä taidolla Marchand veivasi Canadiens-pelureita kahville pienessä tilassa.)

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubesta.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,