Video: Marcelon poika ihastutti taidoillaan Real Madridin pukukopissa

Video: Marcelon poika ihastutti taidoillaan Real Madridin pukukopissa

Real Madridin brassitähti Marcelon poika oli päässyt vierailemaan Real Madridin pukukopissa – ja vesseli ottikin ilon irti visiitistään.

Isäänsä mukailevalla hiustyylillä varustettu 8-vuotias Enzo kuvattiin kikkailemassa espanjalaisseuran pelaajien kanssa. Hän käytti päällään pallon jokaisella istuvalla pelaajalla ennen kuin pukkasi pelivälineen hallitusti isoon varustekoriin. Tämän jälkeen pukukopissa repesi vilpitön riemu, kun Realin tähtikatras ympäröi pojan.

Enzon taidot ovat kiistattomat ja saakin nähdä, seuraako hän isänsä jalanjälkiä aina Real Madridin edustusjoukkueeseen saakka. Tällä hetkellä poika pelaa Realin junioreissa, joten ainakin oikealla tiellä hän on.

30-vuotias Isä-Marcelo puolestaan on edustanut espanjalaisseuraa vuodesta 2007 lähtien. Tuolloin hän siirtyi Espanjaan brasilialaisesta Fluminensesta nykypäivänä – pelaajan taidot tuntien – jopa naurettavan pieneltä kuulostavalla siirtosummalla: 6,5 miljoonaa euroa.

Tässä tuore näyte Marcelon taidoista: Video: Marcelo esitteli uskomattoman pehmeän haltuunoton

Tällä hetkellä Real Madrid valmistautuu 26. toukokuuta Kiovassa pelattavaan Mestarien liigan finaaliin, jossa vastaan asettuu Liverpool.

Marcelon poika ottaa Realin pukukopin haltuun:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (YouTube).

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut