ESPN: Marcelo Guedes naureskeli ja piereskeli itsensä ulos Lyonista

Marcelo Guedes

ESPN uutisoi saaneensa selville syyt, miksi Marcelo Guedes sai Lyonilta kenkää tammikuussa. Syyt ovat vähintäänkin erikoiset.

Ranskan jalkapallo suurseuroihin kuuluva Olympique Lyonnais purki tammikuussa yllättäen brassipuolustaja Marcelon sopimuksen ja nyt maailman suurimpiin urheilumedioihin kuuluva ESPN on uutisoinut sopimuksen purun taustat, jotka ovat hyvin harvinaislaatuista kuultavaa.

Vyyhdin takana on näet ESPN:n lähteiden mukaan jatkuva piereskely ja naureskelu pukuhuoneessa. Naureskelusta seurajohdon silmissä pahin esimerkki oli se, että Marcelo oli naureskellut kopissa tappio-ottelun jälkeen samalla, kun joukkueen kapteeni oli pitänyt puhetta.

ESPN:n lähteet kertoivat myös, että lisäksi puolustaja oli herättänyt pahennusta toistuvalla piereskelyllään. Marcelo oli heittänyt häiritsevästi leijaa sekä joukkuetovereidensa että päävalmentaja Peter Boszin ja urheilujohtaja Juninhon läsnä ollessa. Lopulta siis Lyonin koko urheiluosasto sai ilmeisesti tarpeekseen Marcelon käytöksestä ja tuloksena oli potkut.

Sopimuksen purkamisen jälkeen Marcelo löysi nopeasti uuden työnantajan hypättyään Bordeaux’n kelkkaan.

Tsekkaa myös: Mahtava suoritus Vitosessa – Seinäjoen Sisun Hermanni Kivisaari sooloili maalin omalta kenttäpuoliskolta lähtien


Joukkueet: