Video: Interin Marcelo Brozovic pelasti uskomattoman ovelalla tavalla maalin

Marcelo Brozovic Inter Mestarien liiga / Pallomeri.net

Interin Marcelo Brozovic pelasti häikäisevällä tavalla joukkueensa takaiskulta, kun kroatialainen laittoi muurin takana pitkäkseen ja esti Luis Suarezin vaparimaalin.

Barcelona kaatoi Interin keskiviikkona Mestarien liigassa numeroin 2-0, kun Rafinha ja Jordi Alba onnistuivat maalinteossa. Ottelun huikein suoritus nähtiin kuitenkin vierasjoukkueen puolelta, kun Interin Brozovic pelasti varmalta näyttäneen vaparimaalin.

Kroatialainen oli hereillä Suarezin vapaapotkussa ja haistoi Barca-tähden yrittävän laukomista muurin alta. Interin muuri hyppäsi sovitusti, mutta sen alle ei jäänyt kuitenkaan yhtään tilaa, sillä Brozovic liukui peittämään laukauksen. Pallo osuikin Brozoviciin, josta se kimposi kulmapotkuksi. Näin ollen todennäköinen maali jäi syntymättä kroatialaisen upean reagoinnin johdosta.

Interin tilanne tappiosta huolimatta on hyvä, sillä PSV ja Tottenham ovat jääneet joukkueesta viiden pisteen päähän. Sen sijaan lohkoa johtava Barcelona on jo käytännössä jatkossa, sillä espanjalaisilla on eroa kolmanteen sijaan kahdeksan pistettä.

Kaikki Mestarien liigan ottelut näet C Moren kautta!

Marcelo Brozovic pelasti jäätävällä tavalla maalin

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

⚽️🧠 👉 over 9000 👀 @marcelo_brozovic 🎥 @passiopelfutbol

Henkilön 433 | Football (Soccer) (@433) jakama julkaisu

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Instagramista!


Pelaajat:
Joukkueet: