Video: MotoGP-tähti Marc Marquez ajoi pelottavan kolarin – hurja ilmalento pysähtyi vasta ilmapatjaan

Marc Marquez MotoGP / Pallomeri.net

MotoGP-tähti Marc Marquez selvisi täpärästi vakavilta vammoilta ajettuaan hurjan näköisen kolarin lauantain harjoitussessiossa.

Ratamoottoripyöräilyn MotoGP-luokan ehdoton supertähti Marc Marquez ajoi rajusti ulos Jerezin radalla ajettavan Espanjan GP:n lauantaisissa harjoituksissa. Marquez liukui seinään osuen siihen pelottavalla vauhdilla samalla, kun hänen pyöränsä pyöri ilmassa hänen yläpuolellaan.

Marquezin pelastus oli seinää pehmustanut ilmatäytteinen patja, johon hän rajusti rysähti. Vastikään radoille palannut Marquez ei loukannut sen ihmeemmin fyysisesti, mutta sen sijaan tärsky aiheutti hänelle muistinmenetyksen.

Mainos alkaa

– Olin hieman peloissani, sillä en muistanut tarkalleen mitä tapahtui. Kaikki oli hiukan utuista. Varikon lääkintäkeskuksessa minut tutkittiin ja kaiken todettiin olevan kunnossa. Tunsin oloni hyväksi, mutta oltuani omassa motorhomessani kymmenen minuuttia päässäni tapahtui jotain. En tiennyt missä olen. Soitin välittömästi lääkärille ja kerroin kokemuksistani. He totesivat, että minulle pitää suorittaa tarkemmat tutkimukset sairaalassa, Marquez kommentoi motorsport.comille.

Vaikka Marquez sai lääkäreiltä lopulta puhtaat paperit, niin pelottava tilanne veti hänet kuitenkin vakavaksi.

– Kiitos ilmapehmustetulle seinälle, että olen tässä, Marquez totesi huojentuneena.

Marc Marquez rysähtää rajusti ulos radalta Espanjan GP:n harjoituksissa:

Katso myös: Video: Huikaiseva tyrmäys UFC:ssä – Jiri Prochazka kajautti hurjan kierrekyynärpään päin taulua


Pelaajat: