Tuomari jäi jyrän alle Sveitsissä – Geneven Marc-Antoine Pouliot sai kuuden ottelun pelikiellon

Marc-Antoine Pouliot Geneve-Servette / Pallomeri.net

Geneve-Servetten Marc-Antoine Pouliot sai mittavan kuuden ottelun pelikiellon kolattuaan tuomarin yli ottelun tuoksinassa.

Geneve-Servette kaatoi keskiviikon Sveitsin liigan kierroksella Fribourgin maalein 4-1, mutta joutuu ottelun tapahtumien seurauksena tulemaan kuuden ottelun verran toimeen ilman entistä NHL-hyökkääjä Marc-Antoine Pouliota.

Pouliotille tuomittiin kuuden ottelun mittainen pelikielto tilanteesta, jossa hän jyräsi ottelun toisen päätuomarin yli. Pouliot näytti seuraavan tilanteessa kiekkoa, kun tuomari liukui häntä kohti selkä edellä.

Pouliot jysäytti tuomaria päin rajulla voimalla ja tuomari lennähti osuman saatuaan tylysti jäähän. Pouliot näytti hämmentyneeltä törmäyksestä ja meni heti kysymään tuomarin vointia. Pouliotilla oli kuitenkin kosolti aikaa huomioida ympäristöään, sillä hän seurasi tilanteen kehittymistä kauempaa, eikä tuomari kääntynyt äkillisesti hänen eteensä. Eli oli osuma vahinko tai ei, niin Pouliot tulkittiin syylliseksi tilanteeseen ja näin ollen sai kurinpidolta reippaan kakun.

Geneve-Servetten Marc-Antoine Pouliot sai kuuden ottelun pelikiellon tästä tilanteesta:

Katso myös: Boston Collegen hyökkääjälle kävi kylmät rankkarikisassa – maila petti pahalla hetkellä


Joukkueet: