Video: Marc-Andre Fleury otti aivan järjettömän torjunnan – maaginen syöksy pelasti varman maalin

Video: Marc-Andre Fleury otti aivan järjettömän torjunnan – maaginen syöksy pelasti varman maalin

Marc-Andre Fleury näytti jälleen akrobaatin lahjojaan yön NHL-kierroksella. Tällä kertaa hän ryösti Toronto-hyökkääjän uskomattomalla syöksytorjunnallaan.

Vegas Golden Knights kohtasi Toronto Maple Leafsin kotonaan ja oli riittävän tyly isäntä kairattuaan ottelusta 4-2-voiton. Tämä oli Torontolle jo kuudes perättäinen voitoton ottelu.

Ottelun huippuhetkistä säkenöivin nähtiin kolmannen erän lopussa, kun Toronton Nic Petanille aukesi jo aivan pomminvarmalta näyttänyt tekopaikka. Vegas-veskari Marc-Andre Fleuryn edeltävän tilanteen vastaantulo oli kostautua pahasti, sillä hänen maalinsa jäi täysin tyhjäksi, kun kiekko otti yllättävän kimmokeen pleksistä ja putosi Petanille aivan avopaikkaan.

Sen kummemmin epäröimättä Petan nosti kiekon kohti tyhjää rysää, mutta Fleury ei luovuttanut, vaan syöksyi vielä kohti maalia ja kauhaisi aivan maagisella torjunnalla kiekon räpyläänsä.

Marc-Andre Fleury ryövää Nic Petanilta varman maalin:

Katso myös: Sebastian Aho suututti Chicagon supertähdet – taklasi kyseenalaisesti Patrick Kanea ja iski lopullisen ratkaisun tyhjiin

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut