Marc-Andre Fleury sai maukkaan kostonsa – teki entiselle joukkuekaverille armottoman jäynän

Marc-Andre Fleury

Minnesota Wildin Marc-Andre Fleury on tunnettu jekkuilija, joka järjesti tällä kertaa jäynän entiselle joukkuekaverilleen Brandon Duhaimelle.

Fleury on tarjoillut vuosien saatossa kepposia joukkuekavereilleen, mutta tällä kertaa kohteeksi joutui tulevan vastustajan riveissä pelaava Brandon Duhaime, joka oli alkukauden maalivahdin kanssa Minnesota Wildin paidassa.

Kaksikolla on selvästi lämpimät välit, koska miehet tarjoilevat sen verran paljon huomiota toisilleen. Kaikki sai alkunsa viime viikolla, kun Duhaime päätti tehdä jekun Fleurylle ennen Minnesota-Colorado-ottelua. Hyökkääjä teki veskarin autosta muumion vessapapereiden avulla.

Mainos alkaa:

Tuo saattoi olla virhe, koska nyt Fleury maksoi velat korkojen kera. Maalivahti oli järjestellyt sellaisen toimenpiteen, että Duhaimen autosta oli renkaat otettu kokonaan irti, minkä lisäksi konepellin päälle oli tuotu multakasa sekä kukkia. Kokonaisuuden kruunasi ikkunassa ollut lappu, joka ilmoitti auton olevan myynnissä. Tuohon oli kuitenkin kirjoitettu myös viesti, jossa pyydettiin lähettämään video anteeksipyynnöstä.

Nähtäväksi jää, miten kaksikko muistaa toisiaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, kun miehet kohtaavat Denverissä.

Lue myös: Hurja yhteentörmäys! Auston Matthews ja Sidney Crosby ajautuivat samoille raiteille

Marc-Andre Fleury järjesti jekun entiselle joukkuekaverilleen


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,