Video: Alasarjaseura Marbella suunnittelee ökystadionia – 4000 neliön VIP-tiloissa uima-altaat

Marbella FC stadionsuunnitelma / Pallomeri.net

Espanjan kolmannen sarjatason Marbella julkaisi suunnitelmansa hulppeasta 18 000 hengen stadionista, jonka taakse halutaan myös julkista rahaa.

Espanjan kolmannella tasolla Segunda B:ssä pelaava Marbella FC on niitä seuroja, jota ei ainakaan voi syyttää unelmien puutteesta. Lomaparatiisin jalkapalloylpeys haluaa nostaa profiiliaan ja julkaisi suunnitelmansa aivan tavattoman hulppeasta 18 000 katsojan luksusstadionista.

Rakennuksen neliöistä peräti 4000 on piirretty VIP-alueeksi, josta löytyy uima-altaat sekä pelit ja vehkeet. Tarkoitus on houkutella alueella viihtyviä luksukseen tottuneita ihmisiä paikallisen jalkapallon pariin. Lisäksi seura pyrkii samalla ratkomaan myös kaupungin akuuttia parkkipaikkaongelmaa lisäämällä suunnitelmiin 2000 parkkipaikkaa.

Marbella pelasi noususta kakkostasolle, mutta menetti mahdollisuutensa. Seura pelaa tällä hetkellä 7300 katsojaa vetävällä stadionilla. Hankkeen taakse on saatu jo yksityistä rahaa, mutta nyt stadionia puuhaava ryhmittymä haluaa julkista rahaa hankkeen taakse.

Mainos alkaa

Aika näyttää kuinka hankkeen käy, mutta sosiaalisessa mediassa on suunnitelmien julkaisun jälkeen pohdittu kysymyksistä ilmeisintä, että mihin kolmannen tason seura tarvitsee niin isoa stadionia.

Marbella suunnittelee todellista ökystadionia:

Katso myös: Video: Valioliigasta pudonnut Bournemouth harkitsee oikeustoimia – Hawk-Eyen missaama maali olisi riittänyt säilymiseen