Video: Keskisormiaan heilutellut Maradona lyyhistyi ottelun jälkeen ja talutettiin pois katsomosta

Maradona talutetttiin pois - pallomeri.net

Varsin sekavasti käyttäytynyt Maradona näkyi kansainvälisissä tv-kuvissa useampaan otteeseen Argentiinan ja Nigerian välisessä MM-kisojen ottelussa.

Mies kuvattiin jo matsin avausjakson aikana aitiossaan muun muassa tanssittamassa nigerialaista naista sekä tuulettavan täysin horkassa Argentiinan avausmaalia.

Toisella puoliajalla El Diego puolestaan nähtiin väsähtäneenä ja hieman lepuuttamassa silmiään. Mies kuitenkin piristyi ja argentiinalaislegendan reaktio Argentiinan voittomaaliksi jääneeseen 2-1-osumaan otettiin kuviin, mitä lähetyksen ohjaaja varmasti katuu, sillä Maradona päätti heilutella villisti keskisormiaan.

Mainos alkaa

Ottelun jälkeen 57-vuotiaan miehen virta oli kuitenkin useiden uutistoimistojen mukaan loppunut täysin ja hän oli lyyhistynyt penkkiinsä. Twitterissä levisi video, jossa Maradonaa talutetaan katsomosta aition sisätilojen puolelle. Lisäksi sosiaalisessa mediassa nähtiin kuvia, joissa lääkärit olivat paikalla tarkastamassa hänen kuntoaan.

Huonovointisuuden syy korkea verenpaine?

Mies oli viety sairaalaan, jossa hänen verenpaineensa oli todettu olevan korkealla. La Naciónin toimittaja, Daniel Arcucci, oli saanut myöhemmin Maradonalta – ilmeisesti varsin sekavapuheisen – ääniviestin, jossa hän vakuutti olevansa täysissä ruumiin ja sielun voimissa. La Naciónin mukaan mies on kunnossa ja hän pääsi pian lepäämään hotelliinsa.

Argentiinan turnaus saa jatkoa ainakin vielä lauantaina, kun maa kohtaa neljännesvälierissä Ranskan.

Maradona juhlii Argentiinan 2-1-osumaa:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (Twitter).

Legenda talutetaan pois katsomosta:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (Twitter).