Lehti: ManU:n pelaajat vaativat potkuja Ole Gunnar Solskjaerille – Bruno Fernandes ja Cristiano Ronaldo kapinakenraaleina

Cristiano Ronaldo Manchester United - Pallomeri.net

Daily Mail uutisoi, että Manchester Unitedin tähtipelaajat Cristiano Ronaldo ja Bruno Fernandes vaativat potkuja Ole Gunnar Solskjaerille.

Manchester Unitedin surkea kauden alku sai jatkoa lauantaina, kun Manchester City vei paikallisderbyn nimiinsä maalein 2-0. Brittilehti Daily Mail uutisoikin, että tilanne on saanut Unitedin tähtipelaajat kapinoimaan ja vaatimaan potkuja päävalmentaja Ole Gunnar Solskjaerille.

Daily Mailin mukaan Bruno Fernandes ja Cristiano Ronaldo eivät ole tyytyväisiä joukkueen nykytilaan. Fernandes on pettynyt siihen, että hänen mielestään joukkue ei saa tarpeeksi ohjausta Solskjaerilta ja hänen valmennusryhmältään. Ronaldon huolenaiheena puolestaan on se, kuinka pahasti Unitedin vaatimustaso on laskenut sen jälkeen, kun hän jätti seuran 12 vuotta sitten.

Pelaajat eivät myöskään ole tyytyväisiä siihen, miten Solskjaer on kohdellut Donny van de Beekiä. Toissakesänä suurella fanfaarilla Unitediin saapunut van de Beek on pelannut kuluvalla kaudella ainoastaan 17 minuuttia Valioliigassa.

Tsekkaa myös: Newcastle löysi uuden päävalmentajan – vetovastuun ottaa Eddie Howe


Pelaajat: ,
Joukkueet: