Video: ManU:n voittomaali kyseenalaistettiin laajalti – kaatoiko Paul Pogba itsensä?

Paul Pogba Manchester United / Pallomeri.net

Manchester United voitti Aston Villan, mutta nyt voittomaali on kyseenalaistettu vahvasti, sillä monien mielestä Paul Pogba kaatoi itsensä.

Paljon parjattu Manchester United nousi jo tasapisteisiin sarjaa johtavan Liverpoolin kanssa voitettuaan Aston Villan uudenvuodenpäivän ottelussa maalein 2-1.

Ottelussa suurimman huomion kuitenkin varasti sen voittomaali, tai oikeammin sitä edeltänyt tapahtumaketju. Maali syntyi rangaistuspotkusta, joka tuomittiin, kun Aston Villan Douglas Luiz kaatoi ManU:n Paul Pogban.

Mainos alkaa:

Rankkarituomio on herättänyt rankasti keskustelua myös puolesta, mutta etenkin vastaan, sillä hidastuksesta voi tehdä myös tulkinnan, että Pogba kaatoi itse itsensä ja selvisi siitä kuin koira veräjästä, vaikka tilannetta tarkasteltiinkin VAR:n toimesta.

Tätä mieltä ollaan vahvasti myös Aston Villan leirissä.

– Tuomari Michael Oliverin olisi pitänyt itse käydä katsomassa tilanne kamerasta. Sitä varten VAR on, jos tilanteessa on epäselvyyttä. Pogba kampitti itse itsensä, Aston Villan päävalmentaja Dean Smith kiehui pelin jälkeen.

Pogban ja ManU:n puolustukseksi on myös nähty useita kannanottoja sosiaalisen median puolella. Heidän mukaansa Luiz selvästi ottaa jalallaan ensin kontaktin Pogbaan, jonka myötä Pogban jalat osuvat toisiinsa ja hän menettää tasapainonsa.

Jokainen voi tehdä omat päätelmänsä allaolevan videon avulla.

Tämä tilanne, jossa Paul Pogba kaatuu tai kaadetaan, johti ManU:n voittomaaliin:

Katso myös: Video: Uskomaton maali Brasilian Serie B:ssä – Juventuden pelaaja painoi saksipotkun sisään rangaistusalueen ulkopuolelta


Pelaajat:
Joukkueet: