ManU hurjana Valioliiga-avauksessa – Fernandesille hatullinen, Pogba syötti peräti neljä osumaa

CIES bruno fernandes manu manchester united - pallomeri.net
Kuva: Getty Images

Manchester United oli ilmiliekeissä Valioliigan avauskierroksella lauantaina. ManU nöyryytti Leedsiä peräti lukemin 5-1.

Old Traffordilla pelatun ottelun avauspuoliaika tarjoili yhden osuman, ja siitä vastasi kotijoukkueen Bruno Fernandes puolen tunnin pelin kohdalla. Toisen jakson alkuun Luke Ayling tykitti todellisella unelmavedolla vieraat tasoihin ja näytti siltä, että ottelutapahtumia hallinneella kotijoukkueella on sittenkin edessään hikinen iltapuhde.

Aylingin osumasta oli kuitenkin ehtinyt kulua vaivaiset 12 minuuttia, kun taululla seisoivatkin jo Unitedin 4-1-johtolukemat. Maalitykityksen aloitti 52. minuutilla Mason Greenwood, minkä jälkeen Fernandes sinetöi hattutemppunsa kahden pikaosuman myötä.

Mainos alkaa:

68. minuutilla Fred iski 5-1-loppulukemat. Huomionarvoista on se, että Fredin viimeisen osuman lisäksi Paul Pogba merkkautti syötön peräti kolmeen ManU:n maaliin.

Viime kaudella Pogballe merkittiin koko sesongin aikana vain kolme syöttöä, joten hän ohitti tuon määrän jo avausottelussa. Pogba on vasta seitsemäs pelaaja Valioliigan historiassa, joka on syöttänyt yhdessä pelissä neljä maalia.

Lue myös: Virgil van Dijk allekirjoitti jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa


Pelaajat: ,
Joukkueet: