ManU-fanit alkavat kyllästyä Mourinhoon – perustivat rahaston potkujen antamiseksi

ManU-fanit alkavat kyllästyä Mourinhoon – perustivat rahaston potkujen antamiseksi

Jose Mourinho, 55, on kesän jatkuneella negatiivissävytteisellä kommentoinnillaan suuttuttanut ManU-fanit, jotka enenevissä määrin toivovat portugalilaisluotsille potkuja.

Varsinkin brittimediassa onkin alettu jo puhua miehen potkuista, ja häntä on veikkailtu vahvasti tämän kauden ensimmäiseksi Valioliiga-manageriksi, joka sen kohtalon joutuu kokemaan. Aiemmin tuli ilmi, että mikäli Mourinholle annettaisiin kenkää, olisi manchesterilaisseuralla velvollinen maksamaan tälle lähes 13,5 miljoonan euron korvaukset.

Joukkueen fanit ovatkin nyt perustaneet GoFundMe-rahaston, jonka yhtenä ja ainoana tarkoituksena on kerätä tuo summa kasaan, jotta portugalilaiselle voitaisiin antaa kengänkuva takamukseen.

Rahoituksen etenemistä voit seurata GoFundMe-sivustolla (Tätä juttua kirjoittaessa rahaa on kertynyt yhteensä 10 puntaa, joten matkaa on vielä hieman jäljellä).

Fanit ovat olleet kesän aikana pettyneitä ManU:n hankintoihin – tai lähinnä kovien vahvistusten puuttumiseen. Lisäksi kismaa on aiheuttanut Mourinhon todella negatiivinen julkinen käyttäytyminen, sillä portugalilaiselta on kuultu kesän aikana toinen toistaan erikoisempia kommentteja.

Valioliigan uusi kausi pyörähtää käyntiin tänään perjantaina yhdellä ottelulla, jossa Manchester United isännöi Leicesteriä.

Lue myös:

Valioliiga-ennakko: Mestaruus on tällä kaudella kahden kauppaa

Valioliigan otteluohjelma kaudelle 2018-2019

Jos alla oleva tweetti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut