ManU-fani ennusti käsittämättömällä tavalla PSG-pelin tapahtumat oikein

ManU-fani ennusti käsittämättömällä tavalla PSG-pelin tapahtumat oikein

Eräs ManU-fani teki itsestään legendan Twitterissä, kun mies ennakoi keskiviikkoillan PSG-ManU-ottelun tapahtumat täydellisesti oikein.

Pariisissa nähtiin keskiviikkona sellainen ihme, johon tuskin kukaan uskoi. Tai ainakaan kovin moni. Yksi ihminen tähän ainakin luotti ja osasi vielä ennustaa pelin tapahtumat täydellisesti oikein.

Nimittäin Timmy Chin -niminen mieshenkilö julkaisi kuusi minuuttia ennen pelin alkua veikkauksen siitä, miten illan pelissä tulee käymään. Chin totesi, että hänellä on erittäin hyvät fiilikset tulevasta. Lopulta ennustus kuului, että Romelu Lukaku osuu kahdesti, mutta PSG tarttuu kiinni jatkopaikkaan maalillaan. Homma kuitenkin kääntyy päälaelleen 92. minuutilla, kun Marcus Rashford onnistuu maalinteossa.

Miten sitten loppujen lopuksi kävikään?

ManU nappasi ottelusta 3-1-voiton, kun Lukaku onnistui maalinteossa kahdesti ja Rashford kertaalleen. Täytyy kuitenkin sen verran antaa negatiivista palautetta Chinille, että Rashfordin maali syntyi vasta 94. minuutilla. No se tuskin miestä haittaa, kun oma suosikkijoukkue paineli seuraavalle kierrokselle.

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut