ManU:n epäonnistunut pilkku kuumensi tunteet – ”Tämä ei ole mikään 5-vuotiaiden pihapeli”

ManU:n epäonnistunut pilkku kuumensi tunteet – ”Tämä ei ole mikään 5-vuotiaiden pihapeli”

Valioliigan toinen kierros saatettiin päätökseen maanantaina ottelussa, jossa Wolves ja ManU päätyivät 1-1-tasuriin. Vieraille tarjottiin kuitenkin mahdollisuutta jopa voittoon.

Tämä mahdollisuus aukeni, kun matsia oli jäljellä reilut parikymmentä minuuttia ja pallo vietiin pilkulle. Marcus Rashford oli edellisessä ottelussa osunut Chelseaa vastaan rankkarista, mutta tällä kertaa pallon taakse asettuikin Paul Pogba, joka epäonnistui yrityksessään.

– Heidät kaksi on nimetty pilkkujemme antajiksi, ja he saavat keskenään sopia, kumpi ampuu, manchesterilaisten norjalaisluotsi Ole Gunnar Solskjär kommentoi pelin jälkeen.

Solskjärin lasunto aiheutti monissa asiantuntijoissa ihmetystä. Yksi näistä oli ManU-legenda Gary Neville.

– Rangaistuspotkun antajasta ei koskaan pitäisi keskustella. Pogba on epäonnistunut neljästi sitten viime kauden alun. Rashford onnistui viime viikolla. Siellä ei ollut ketään johtajaa.

– Nyt on kyse Manchester Unitedin rangaistuspotkusta eikä mistään arvonnasta. Tämä ei ole mikään alle 5-vuotiaiden pihapeli, Neville totesi.

Solskjär puolustikin epäonnistunutta Pogbaa.

– Joskus pelaajat tuntevat, että ovat riittävän varmoja onnistuakseen. Paul on osunut meille monesti ja tänään kyse oli hyvästä torjunnasta.

Näin Solskjär kommentoi ManU:n rankkaripolitiikkaa:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.

Tsekkaa myös: Video: Näitkö tämän Teemu Pukin suorituksen? – Uskomaton puolustusmoraali kerää kiitosta

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut